Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...sponsored by...da ne nabrajam redom stanograditelje :)
Neboder, danas adresa Trg Heroja 16, je u ratu skroz izgorio. I onda poslije rata pada na 2 STATIČKA testa, te se ne obnavlja. Međutim pred poslijednji talas deložacija kad je vlast skontala da nema pojma šta će sa 500-600 ljudi koji su stanovali u njemu, kad ih deložiraju iz drugih stanova, radi se treći test i pazite sad neboder PROLAZI test, te se malo zamazuje fasada, dodaju siporex zidovi i danas čekamo neki jači zemljotres da vidimo koji je test bio tačan :)
I ja mislim da su temelji čvrsti samo što je palo nekoliko miliona granata i razdrmalo i temelje i zdrade i zemlju to ništa ne znači, jer su to bile \"male\" granate\" nisu atomske bom.be. Moj Dekane ti si sigurno od 92-95 bio u Njemačkoj .
\'ta ce hrasnica, ja mu kroz noge probacivo :D
ma nek pada sve, nek se rusi, nek gori...samo nek je ziva glava.uvijek moze i gore!
Ima li sta novo u Libiji, Egiptu i Jemenu ?
Kako su kod nas svi \"veliki strucnjaci\" zauzeli pozicije na osnovu svoje strucnosti i znanja, a ne zahvaljujuci strankama koje su ih tu namjestile, ne ostaje mi nista drugo nego da vjerujem i ovom \"ekspertu\". I da molim boga da ne bude zemljotresa.
Ma sigurno ćemo vjerovati našim ekspertima jer oni brinu o nama. Pola države nam izgorilo a nismo klincem mrdnuli. Ako nas zadesi katastrofa prepušteni smo na milost i nemilost sudbini. Ni zašta nismo spremni. Pare koje svaki uposlenik izdvaja od plate za elementarne nepogode naši su vlastodršci potrošili na svoje guzice. Para nema, banka je bankrotirala!
@S ...bit će da su prva 2 testa radili \"cjepidlake\"...zadnji test je radio neko \"pogodan za suradnju\" :) ...ne vjerujem u današnje \"lohot\" betone i \"grisini\" armature...
PR DEKAN
Joj Mustafa Mustafa kako si me samo zakino neki dan...
jok...eto vi znate....
Kakav kretenski i površan naslov.
nema dekan pojma al imas ti. nedo bog snaznih potresa, inace smo jadni...
ovaj dekan pojma nema