Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam zivjela u Rogaticu. Nisam muslimanka! U Rogatici prije rata u gradu su zivjeli 90% muslimana. Srbi su bili okolo, po selima. Kad im je dosao Uzicki korpus, Bele Orlove, Seseljovci itd, otjerali su sve NE srpsko stanovnistvo. Sto su mogli silovali su, sto pobili....i sad je to postalo cisto \"srpsko\" . Ja sam u centru grada prodala kucu za male pare, samo da ne zivim tamo, jer kad sam vidjela, sta su uradili od tog gradica, smucilo mi se! I rekla sam, da mi vilu daju, ne bih nikada zivjela sa sto.om! Mozes li zamisliti kad opanak sidje u grad, pa se siri....pa seta sa svinjam po carsiji....ma sta da ti dalje pricam....jadno! Tebi pozdrav i sve najbolje:-)
Nedaju ti jer si nepismen, garant nisi skontao šta i kako treba popuniti :D
ma kod njiha je mila majka kako je kod nas u bosnjaakistanu.
Pa i doktori i sesre su ljudi i oni moraju od neceg da zive a plata mala.
Nego hoču da rečem da je tako valjda i u bolnicama, ako nemaš valute zajebi jarane pa makar crko
Ja kupijo kuču u Rogatici,nako bez veze činilo mi se nije skupa pa kupijo ma ne da se hvalim jer znam kakva je situacija u BIH a posebno u Podrinju. Nego hoču da rečem da sam jedva jedva papire završijo,(ma da sam kupio kuču u ljetu) ali ne do kraja ima još nekih jebada ali biokratija nemožeš vjerovat (katastrofa), da sam to prije znao nikad se nebo više pustio u tu avanturu.Sad neznam jel to što sam musliman pa nedaju da budu tamo musliči ili je to prirodno
Neka su oni statisticki dokazali da postoji ono sto je svima ocigledno.