Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Hvala Bogu ovom Bosanskom da i to konacno zastite. Ova nasa multinacionalna bagra bi sve to unistila da ikako moze.
pa stvarno nikad i nece biti drzave dok je sirovina \"kao vecina\"vas koji ovdje komentarisu (cast izuzetcima), jer u vama nema nista ljudsko da bi mogao neko nekog postovati zivog a kamoli mrtve ljude pod tim kamenjem jer se raspravljate koje je bio vjere a neznate jel bio \" covjek \" il neko ko \"vi\"
srbija i hrvatska su prepune stecaka, gdje god krenes nekropola stecaka. samo kod nas u bosni ih nema nigdje ni za lijeka. to je zato jer nasi preci bosnjani nisu imali svoju kulturu kao nasi susjedi srbi i hrvati koji su ostavili iza sebe hiljade stecaka.
Šta ovaj Srbin brlja. Vi niste nikakav narod nego servi. Na jugoistok Europe su doselila samo dva Slavenska naroda Hrvati i Bugari.
Vidim da se pojedinci nepotrebno ljute. Zašto suradnici i sluge Turaka okupatora Bosne i njenog naroda i pristaše i suradnici okupatora te ubojice svoje braće misle da imaju pravo na Bosnu. To je kao da se prizna pravo kvislinga. Neznam zašto Bošnjacima zovete Muslimana koji su podrijetlom Srbi iz Srbije samo radi toga što su muslimani.
Za ovog sto blebece ; Srbin je jedno a vlah drugo..Ti si potomak vlaha kojeg moji preci dovedose u Bosnu iz Rumunije da sluzi, mete, kida , muze , ore, bere, pere, melje,dere , reze, cjepa, prinosi , donosi, i radi sve na sta mu s eupre prstom..Eto sta si ti.. Stecak je pisan Bosancicom koja je lingvisticki nastavak Ilirice od koje je misionar Cirilo nazovi napravio cirilicu..cutuce sam ti naziv govori Ilirica = Cirilica..Ja sam ponosan tim pismom .U Bosni se latinica tek pocinje koristiti Austrougarskom okupacijom..Latinica je slovo okupatora..Toliko kmetski genu ,poklopi se smrdljivom subaricom i masnim vlaskim gunjem... ps Srpstvo se moze dicit samo onim sto se danas zove Nezavisna Republika Kosovo..Sta cu vam ja kad pameti nemate...jah moj vlase
jesi li to u Gorskom Vijencu procitao? Postoji samo povelja Bana Ninoslava u kojoj se spominje srpski jezik ali opce poznata cinjenica je da se radi o falsifikatu (progooglaj malo). Nijedan drugi kralj ili ban ne pominje srpski jezik ili srpstvo u BiH. Nijedan normalan historicar danas, recimo sa Zapada ne bi izvalio glupost da je stanovnistvo BiH porijeklom srpsko ili hrvatsko, Naprotv, Noel Malcolm tvrdi da su 3/4 danasnjih \"Srba\" u BiH porijeklom Vlasi a ne Srbi.
a koje srbe i sprski jezik onda belezi u poveljama ban ninoslav,ban stjepan, i svi kraljevi bosne??? NE NOSI JEDNA OD OBLASTI DRZAVE IME HERCEGOVINA PO BAJAZITU VEC PO HERCEGSTVU OD SVETOG SAVE!
Pokusavaju nas unistiti vec stoljecima, nad ovim narodom je u zadnjih 300 godina izvrseno 11 genocida - ali jos smo tu. Prije toga smo slamali krizarske ratove koje je Vatikan pokretao protiv nas jos par stotina godina. Nasa slavna historija koja je starija od jednog milenija je puna borbe za goli opstanak naroda i drzave. Oceliceni smo a sada jaci nego ikada u zadnjih 150 godina. Nadzivjecemo mi vas sviju kao narod, zahebana je stvar ova Bosna - njen otpor se cuje do neba kada se najmanje nadas. Neunistiv smo narod - u svoj vjeri, na svojoj zemlji. Ne kaze se bez razloga Bosna ponosna, Bosna prkosna. Kome se ne svidja: ima dvije opcije: ili iseljenje ili vracanje na svoju prirodnu poziciju u drustvu - kmetstvo.
divi mu vegla ko balvan od bambusa..
Turci su nas \'natjerali\' u Arapsku vjeru? Jesi li ti balavče uopće svjestan koliki si idiot? Grohotom se smijem budalama poput tebe :D
Žao mi je vas Bošnjaka.Vi ste moja braća koju su Turci porobili i silom utjerali u Arapsku vjeru. Problem je šta takvi nikome ne pašete. Za većinu okolnih zemalja pa i većinu u Europi vi će te biti Islamska prijetnja bez obzira koliko vi bili miroljubljivi i demokratični.Bojim se da su Srbi već davno dobili zadatak ili im se prešutno dopušta uništenje islamista i rezultata turskih osvajanja na ovim prostorima.
Ne pikajući BIBLIJSKA imena, jedino srpsko ime je Jezdimir, od turskog Özdemir.
@SrbIN - kad su stećci postavljani tvoji su se zvali Rašani, gnoju smrdljivi. Idi pali lišče paganine, ostav se nas i naše baštine.
Stećke su u posljednjih 50 godina uništavali a) titine komunjare b) francuski sfor. Malo se raspitaj klocino.