Milorad Dodik
0
"Nekorektne ocijene o RS-u"
Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta bolan pametuješ kad nemaš pojma o jezičnim pitanjima.Poznato je da smo svi sa ovih prostora prije legitimne odluke da se uspostavi i BOSANSKI jezik,učili i govorili SRPSKOHRVATSKI ili HRVATSKOSRPSKI. Pošto ti ne znaš (ili nečeš da znaš) da se rijec prevoz na hrvatskom i na bosanskom kaže prijevoz to znači da nisi dovoljno obrazovan da bi komentarisao ovakva pitanja. Ti si standardizirao srpski i njime se služi(i ja ga znam) imaš na to pravo,ali istovremeno konzumirajuči svoje pravo nesmiješ negirati drugom da po svom izboru govori jezikom KOJI SE NJEMU DOPADA.
@Tuzlak Moj \"dragi\" komsija :) Ja bi tebe zamolio da sto prije napustis Tuzlu. Tuzla nije za nacionaliste i mi ne zelime takve sugradjane.
TKZ. srbi i hrvati SU POSTALI OD NAS BOSNJAKA. SVE STO IMAJU UKLJUCUJUCI I JEZIK SAMO JE ISKRIVLJENA VERZIJA ORIGINALA KOJI JE U NASEM VLASNISTVU.
Moze li mi neko objasniti sta je TO rs. Ovaj Do DIK non stop spominje neKU rs A to za mene ne postoji niti ce, nikad cuo, CUJ rs...SVASTA. Hvala!
@RS Roknem ti Staru u piccku a ti mos samo drezdat ko glupi vo sto zapravo i jesi
Ej ljudi bila neka emisija na Discoveri kanalu,uglavnom radila su se neka ispitivanja na ljudima i doslo se do jako vaznog saznanja a to je da SRBI NISU OD LJUDSKE VRSTE.e svasta kazem usebi.
@ CROATIX eminentni gospon, nerem se ti se u stau !!!
Pipo naserem ti se materi u dimije
@RS... pa ne mogu ja da vjerujem u ono sto su moji pretci vjerovali kada je to puka laz.... ja danas zivim u svijetu tehnologije i nauke i putem nauke i Qurana sam dosao do toga da su sve prethodne objave od Tevrata preko Evandzelja do Qurana prava istina. To sto su se neki podijelili na ortodokse pravoslavce i vatikance se ne tice mene koji zivim u 21 vijeku i koji ima novu objavu Quran koja potvrduje sve predhodne knjige \"osim ovih novih podjeljenih biblija\" koje znamo kao su nastale i kako su pisane manipulisane. Zato brate Srbine ako hoces da vjerujes u pravu vjeru onda nemoj da gledas sta su tvoji radili i vjerovali... nego koristi nauku koju posjedujemo danas i stvarno iskreno citaj i razmisljaj....... ako hoces! Meni su svi narodi braca samo sto su se podvojili za korist! Sellam - Mir ti zelim! --- porijeklom Srbin-Rus i sta vec ne!
Propala genocidna, zlocin se nikada nije nagradio pa nece ni u BiH, laktasenko pokrao sto je se moglo pokrasti i sda gleda kako da bjezi iz BiH.Napred BiH, napred SIP-a.
Ma ko se to boji tuzioca,sudija,samo lopovi ovaj je Dodik budala,ne odlucujjes ti seljacino.
@pisko Nemoj mi dirati Micu. Ja nikog drugog u zivotu nemam. Po citav dan citam sta Premijer govori, surfam, svadjam se, gledam u njegov poster na zidu, i nadam se da ce me samo jednom pogledati. Samo jednom da osjetim njegove mekane ruke na bedrima i tvrdu kitu u ustima.
Poslije Dytona osta BiH,pa ce i poslije Dodikove agresije .A za one koji se prave mnogo vaznu u poznavanju jezika Bosanski je bio tako dugo koliko traje i nasa draga Bosnai dok je majka bosanska radjala i radja djecu ,maternji ce im biti BOSANSKI.A ovome iz Tuzleimam odgovor,svi su srusili vrijednosti koje smo imali a narocito oni koji komadaju nasu zamlju,a ne Sarajevo.Samo da znate toliko su protjerani zavladali u Sarajevu da gradjani Sarajeva se malo pitaju jer svi imaju svojepleme u glavnom gradu i nikome sarajelije nisu nista unistile,nego se njima unistilo sve.
@dino Znas kako , ja znam da ste vi u sustini dobri ljudi, samo izmanipulisani raznoraznim istorijskim raskrscima koja su vas lomila i koristio vas je kako je ko stigao! Jedino o tome pricam a ti mozes nastaviti psovat mater svemu srpskom, ali onda ces negdje u toj psovci zakaciti nehotice i neku svoju pra pra baku...
Bosna i Hercegoivna je jedna suverena drzava ima SVJU DRZAVNU imovinu,znaci ne entitetsku!Kad ce neki pocet razmisljat za drzavu a ne za svoj dzep i licne interese dal u korist svojeg dzepa dal u korist fasistickih interes,jer ko ismijava ministra drzave retorikom da je njegov kum musliman-to su fasisticki stavovi.Nema nista pozitivno ocekivat od takve osobe sem problema,i ako ih nema taj ce ih napravit. RS-ka je genocidna tvorevina i ona treba nestat to je svak normalan shvatio.Ona je ta koja koci sav moguci napredak u nasoj zemlji. Bosna i Hercegovina jedna i jedina nasa domovina! BiH4EVER!