Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje da grad placa ljudima da dolaze. Nije vam ovo bazen u Priluku (protiv kojeg nemam bas nista, super je), ovo je jedan ogroman kompleks koji zaposljava veliki broj ljudi, kojeg treba odrzavati kako tehnicki tako i higijenski, a i treba nekad i pogledati cijene drugih, slicnih turistickih kompleksa, pa vidjeti da su cijene na Panonici ispod prosjeka.
Cijene dignuti na 25 KM dnevno ili ograničiti broj posjetilaca na 3.000. Dosta više krkanluka!
Zar niste mogli RVI dati besplatne karte,oni su za vas mogli dati dio tjela,da bi vi sada uzivali,zar vas nije sramota.
Treba uvesti karte na 2 sata, na 3 sata, da se mozes okupati i otici. Punu cijenu platis, kad izadjes da vrate ti razliku. Da ne sjedi svako po citav dan, a kad dodju u Tuzlu i da malo negdje drugo odu
Plati kartu pa idi kad hoces. Kakve su to cifutske fore?
Kako mogu naplacivati jezero? A cjene su ajd zdrao
Pu daBogda vam snijeg u julu padao
Ovi tuzlaci teski kompleksasi.s visine gledaju Srebrenik Grcanicu Gradacac ali ljudi radi imaju tri puta vise para pd njih ali eto. Njavazniji su izgovori.nadleznost Federaciji pa.pogledajte puteve unZenici Jablanici Visokom Citluku govorim o.magistralnim koji su nadleznost Federacije neko se bori i lobira.
Nisu problem cijene ulaznica.nego sto.sva zarada se ispari Nisu i stanju ofrabati ogradu sve sto gledaji da im se donira .MOZE li se neko.sjetiti.sta su novo ubacili.od sadrzaja ili kad su nesto promijenili.
Da je bosnji sve dzabe i nismo dzabe sadaka drzava. Samo kukanje…
Samo da je dzabaame i guzovace, da je kakvih donacija, muljanja i prevara to je u krvi osnova zivota prevara i muljanja nista posteno, casno i ljudski nego samo prevara i muljanja. Skupo mu to ali uzme kredit i ode u neke Turske potrosi za 5 dana 4000 kM kaze jao jest jeftino, u Crnu goru ode na kredit plati 80 eura noc kaze jest jeftino. Odu u etno avliju u Boonovice plate porciju graha 40 KM hahaha Na drustvenim mrezama slike kao da su kraljevi, a u apoteku ode pita moze li na veresiju lijek
🤣🤣🤣🤣VIKENDOM SKUPLJE ULAZNICE NEGO RADNIM DANOM TO SAMO U BIH IMA KOD PLJACKASA SVOG NARODA.
Top nasa lijepa jezera
Dolazim iz Tuzle, al moram reci daBogda vam presusilo jezero pa naplacivali sami sebi. Gdje te pare tolike idu, ko se bogati. A metar puta se ne moze uraditi Doboj - Tuzla gdje je kategorisani put magistrala najprometniji u BiH. A rupa do rupe.. LOPOVLUK SAMI!
Magistralni putevi su u nadležnosti Federacije. Miješaš kruške i jabuke. Komunalne ceste u Tuzli su sve top. Ne rise!
Šta je ba "top"? U ovom crijevu ništa nije top. Kajmak od Panonike kupe Maid i Džasmin, nešto bace i Aidu. A kao izvor za ubiranje dodatnih privatnih prihoda su oformili SIK. Putem SIK-a pljačkaju narod naplaćujući parkinge koje je Tiiiito napravio. U ovom šugavom crijevu nema ništa vrijedno pažnje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako zivis dalje od jezera i koristis javni prevoz trebat ce ti 15 KM samo da stignes do jezera. Ako ces sta pojest i popit jos jednog cenera i to sve izadje na 25. Ako si prosjek i ispod znaci moci ces ici jednom mjesecno na jezero ovisno kad ti je plata. Sto bi se kod nas reko kad ti bude plata ...
Imas sezonske karte.
Otidji u drugi grad na obicne bazene i proci ces sa istim troskom. Mostar, Sarajevo jos skuplje..
Pljacka....
Onda se pokupi i idi na bazene negdje pa se fino provedi. Ili idi malo u SDA turisticka mjesta tipa zasticena zona Konjuh u Boonovice gdje ce ti naplatiti 5 KM samo da prodjes cestom i gdje nemas patking, uredjene setnice, nije pokoseno, cesta kao of road putevi, a od ponude imas pogled na panjeve porusenih stabala, smece do ociju na sve strane smece, rostilj ne smijes zapaliti a okruzen brojnom seljadijom i alkoholicarima koji ce te u jednom trenutku gadjati flasama. Bujrum