Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pobjegli ovi iz SDP-a.Otisli Zlatku na mobu nositi namjestaj u novi stan u centru Sarajeva.
divi faca i "prikaza"....PA IMA LI IJEDAN LUĐAK ILI NEKI BORAC SA PTSP-om DA SE NAĐE PA DA BACI KAKVU KAŠIKARU MEĐU OVE PIJAVICE!?
Iz svega recenog se da zakljuciti da se jedino delegati SDA brinu o drzavi....., vidljivo iz pitanja, a i iz konstatacija.....
Molim vas lajkajte, meni je ono skroz bitan lajk :D
Gdje ti je Zlagumdzija cujem kupuje novi stan.Sve se nema..Kazu sa Tihicem otvara firmu.
@sarma eto tvoj Zlatko nije korumpiran a ova g.a.m.a.d iz SDP-a sve postenjacine.Kako je Niksic jel mu brat jos direktor??? Nego zar tvoje komunjare nisu bile u koaliciji sa SDA.Tako na bivse kolege.Cccc
KAZNA ZA ONE KOJINE RADE SVOJ POSAO ILI NE DOLAZE NA NJEGA !!!!
Narode, ako ovako nastave svoj "rad" SDP i SBB vrlo brzo ćemo doći u situaciji kada će iza javne govornice biti izrečeno: PARLAMENT BOSNE I HERCEGOVINE JE U NADLEŽNOSTI ENTITETA. Porazno, ali trend je u tom stilu da će, možda, vrlo brzo biti i istinito.
SRAM VAS BILO,DOK RAJA JEDVA KRPI KRAJ S KRAJEM VI SE ZA.....,TREBA VAMA SILA KO ONA OD SINOCNIH BORACA
Pitanje za Parlament Da li parlamentarna vecina u bilo kojoj drzavi moze oformiti Vladu te drzave. Volio bih da mi pravnik Tihic malo pojasni kako se dolazi do formiranja Vlade kada imas parlamentarnu vecinu!
polako Muho da ne bude suho.Blizu je tačke vrenja.
ti si G.vno, ne kvari ukus tako dobrom jelu, hebo te Tihić i SDA. pa vidiš da su po Šaroviću nadležni entiteti skoro za sve. Treba osloboditi BiH od ovakvih pa od ostalih neprijatelja da jednom postane država kao i sve druge, a onda izabrati nekorumpirane i sposobne jer su ovi sad ispekli zanat obmanjivanja naroda i samo os ebi misle a zaklinju se u narod kojeg sataniziraju do najnižih mogućih nivoa.
MAMA UM J.E.B.E.M.
ma njih đon za minirana područja u bih i uvozu i izvozu, to je sve ko fol "ajde samo da nešto pričamo".......fuj.
Bjezite, bjezite slonovi iz Parlamenta,,,,
kako ih nije stid i sramota pobjeci sa sjednice, a toliku platu primaju??? Da mi je znati ko se to ispario, mora da su ovi iz SDA, da im mozda opet nesto ne smeta, pa su se sad poceli ovako nositi sa tim???