Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poseri im se Muhicu pred ulaz!
Bravo vlado i kantona, i federacije i drzave! Sram i stid
Jel i ovaj momak placenik ?! Jebes zgrade i drustveni mir,kad te pogodi necija tuzna prica !
sve institucije i entitete i kantone i opstine rasformirati i krenuti ispocetka, na taze !
Ma fahrin placenik, nema sta drugo bit.
Ja sam gluha osoba ...razumijem zasto ovako uradio jer nema strpjenje...ovaj covjek potpuno upravu...ja sam slicnoj situaciji imo al srecom zaposlio sam....ostali komentari fuj nemaju postovanje prema gluhima osobama....ako mi jedemo iste hljeb i dopusti sansu ljudima da rade ....
Zato se ne oglasi gospodja Nadja Avdibasic Vukadinovic kao bivsa atleticarka i Ministrica da pomogne bivsem reprezentativcu? Zaposlila je isto bivsu reprezentativku tj "pulenku" u Pogranicnu policiju u TK koja je jedva zavrsila osnovnu skolu a za srednju I da ne govorim. Pa poslije udje I na fakultet tj DIF! Zalosno je sta se radi u ovoj drzavi ...
Dobro sad, jesi stručan, ali da li si podoban da radiš taj posao? Eto on praktički zna sve o defektologiji jer je i sam prošao taj put, i stvarno bi mnogo mogao pomoći toj djeci, a i želi mnogo pomoći toj djeci, ali može li zadovoljiti formu i piti kave kad bi trebao raditi? I da li zna zabušavati a u principu biti uvjeren da nešto radi? Ne znam, nije lako baš dobiti posao sa vještinama koje ovaj gospodin ima... Zajebanciju na stranu, sramota! Čovjek je savršenstvo za posao koji traži a ovi ga ispreskakaše. Bijesan sam!!!
nisam siguran da s epo zakonu mora imati jedan invalid na 16 uposlenika. Koliko znam stoji ili tako ili da se plaća nešto ukoliko nema invalida uposlenog. Tako da neke firme radije plaćaju nego upošljavaju invalide......na žalost.
Druže moj džaba ti to radiš samo ćeš sebi naškoditi ove majmune boli qurac za nas sve. BEZ PALJENJA I RUŠENJA NEMA PROMJENA,od mirnih protesta ništa nema.
... odoh na more! ni telefon necu ponijeti!
Ovaj je zapoeslen od 1.9. garant! Pa mora se neko s njim slikati pred izbore. Sretno ti čovječe!
Gdje si vidio da se u Bosni postuje zakon....osim jednog prirodnog najaci prezivljavaju..!
najaci ce se prepoznat za par mjeseci nakon unaprijed propalih izbora