Vodenice u Bosanskoj Krupi i Otoci
191
Nekada posao i zarada, danas uglavnom turistička atrakcija
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanska Krajina - najljepsi dio BiH
Ima ljudi koji bi platili trostruko vise za kilu ovog samljevenog brasna nego onog u radnji... Kvalitet se svuda cijeni samo ne u Bosni
Kupujem vodenicu \"foto 6\" otvaram oridinaciju za sistemacki pregled! SRBIN prijavi se da osjetis GRANICE HALUCINACIJE i budis se na SEDMoM NEBU!!! :))
\"BOSANSKA KRAJINA\" kako lijepo zvuci!!! RIJEKA \"UNA\" kraljica i ljepotica svih rijeka... Kupujem sebi ovu jednu vodenicu i zelim postati vodenicarka pokraj naj ljepse rijeke u Europi!! :))
KONJU JEDAN!
KONJINO! Na kraju krajeva tebi treba bh pasoš
mmmmmmmmmmmmmmmelina koooooooooooooooooooomic andžeo moga srca i moje duše
U Otoci je jagnjetina predobra a is ostrvo na Uni je prelijepo.
Lep pogranični gradić...i otoka i krupa
Bosanska Krupa,mala ali prelijepa čaršija. Ko\' ne vjeruje neka ode,pa će se uvjeriti.
Vjerovatno ćemo znati cijeniti ovu ljepotu kad nam MMF otme ove rijeke usljed nemogučnosti otplate dospjelih obaveza ! Nismo ni svjesni kako lijepu zemlju imamo!
maksuzile uzo brašna za pure i pogače...ma to nemereš virovati kako je dobro ni nalik onom iz granapa,ko pečenca mesa ,bogu mi ;)
glay ovo nije bolje :D http://adf.ly/7eLt9
@Melina Jašta je, i također dio u kojem je nastala SILA NEBESKA! http://www.youtube.com/watch?v=-XWHJnGZnsM
Željo je RACKU,Čelik je sampion