Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
evo stizem ja iz sirokog brijega da vam ocistim smece a vi filozofirajte.
nije da kazem da nismo pogan i prljav narod, ali ovo nije preko noci postalo unisteno i natrpano smecem. Zasto bar jednom sedmicno ne prodje cistac ulica i ne pokupi ovo i zasto kad se jedna klupa slomi li osteti, zasto je ne zamjenu. Kad ima smeca i onaj prolaznik to vidi i njemu ce svedno biti baciti jos malo, ali ako je cisto onda ce malo drugacije postupit.
@Memo Ne trebaju nama \"Hrvatici\" da prljaju. Imamo mi nase bosnjacke \"gradjane\". De, ne ritese vise. K\'o da kucni odgoj i ekoloska svijest ovisi o cinjenici k\'o je koje nacionalnosti. Pocisti iza sebe, ne bacaj smece po gradu i ovaj grad se nece spominjati samo kad ga treba ocrniti.
Ovo hrvatići dolaze pa nama prljaju!
@Ultras Glup, tup i neupotrebljiv si. Dzaba ti trzni centri i prodavnice kad nisi uzeo knjige u ruke a kamoli procitao. Znas li citati uopste?
Kome bola treba A. Santic? Je li nekoga najeo, napio? Nego Mosnje kupi te prnje i pravac Turkiye. Sta fali Aveniji? Ima svasta na njoj kupiti a ne ko kod vas. Nemate normalne prodavnice niti ijednog trznog centra.
Uh, @ispravka, dobro dosao u klub. Vidi moj prijasnji komentar. Dosadilo mi se s vama prepirati. Nakon svega sto ste uradili ovom gradu, ispascete jos njegovi spasioci. Pa papane, u starom dijelu grada nikada parka nije ni bilo. A prodji samo Avenijom pa pogledaj sta ste uradili od grada.
a zasto ga ne ciste??mora biti smeca kad se ne cisti!
@west side nap-cim ti se ma-me tebi i svim tvojim istomisljenicima, koji jos uvijek pricaju o \"istocnim, zapadnim, sjevernim i juznim\" stranama i \"njihovom\" Mostaru.
Ovo nikada nije bio UGLEDNI park ... UGLEDNI parkovi su bili i jesu i danas Zrinjevac i Partizansko ( obadva u hrvatskom dijelu ) ... Zrinjevac je savršen i dan danas a Partizansko je bilo zapušteno ali je prije nekoliko godina očišćeno
\'\'let\'s do it\'\' nek to ociste za jedan dan ;) imamo mi i naseg smeca..
Ugledni park? LOL Ali neka vam bude. Nije ni vazno, sramota je vidjeti smece u jednoj od glavnih ulica ovog grada. p.s. najgolemije je kad se \"domobrani\" poput @west side pocnu buniti radi parka Aleksa Santica. Da je pod njima, sigurno se ne bih zvao onako kako se zove niti bi tu bio spomenik najvecem sinu grada na Neretvi. Poklopite se usima i vratite prvo imena prijasnjih ulica. Urbicid ste napravili na citavim gradom.
E da je samo taj...
Pardon, ne *lizemo*. A vidi ovog\' iznad mene (@Ultras) sto je napredan . Zraci urbanizam iz njega.
Ma krasni ste mi i vi. De pocnite konacno skuplati smece oko zgrada, usmrdi se grad po celopeku. I neka si napisao da razlicito gledas na \"muslimane\" u SA, TZ, pm i na \"nas\". Mi se ne lezimo s vama i ne padamo na ove ljigave pokusaje mirenja s motom \"ko nas bola\' zavadi\".
Ko je Aleksa Santic? Je li to neki CEDO sto se je lizao s Mosnjama? \'ta ce nam on?
NECE SE SAMO OCISTITI. AKO ZELITE NESTA MIJENJATI PRVO PROMJENITE SEBE JER DOK SEBE NE PROMIJENIMO NISTA NE MOZEMO NI PROMIJENITI.