Upitne plate za januar
0
Neizvjesne sve isplate iz budžeta FBiH
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Super,pita li se iko sto nama u privatnom sektoru ne daju place,a moramo PDV uplacivat za ove gsuzonje.
- nema plata - nema penzija - nema naknada za socijalno ugrožene porodice - nema naknada za šehidske porodice - nema naknada za borce - nema naknada za školske i visokoškolske ustanove - nema naknada za studentske domove - nema subvencije za studentske karte u GRAS-u VI narode, stoko draga, nemate pravo da se žalite. Ove delegate sve upravo vi izglasali, dakle, kako ste posijali tako ćete i požnjeti. JE*O DRŽAVU U KOJOJ SE BUDŽET ZA GODINU USVAJA KRAJEM TREĆEG MJESECA.
BOLI NJIH... ONI CE SVOJE PLATE DOBITI...
Dragi glasači, na predhodnim izborima velikom većinom ( 97% ) glasali ste za iste ljude koji se vrte na vašim malim ekranima već 20-et godina. Nemate pravo žalbe čak i u slučaju da gledate vlastito djete kako umire od gladi. Glasali ste, eto Vam ga!
Stoka. Kada ce narodu doci iz guzice u glavu.
nabijem ti šehidske porodice na drsku od metle
Banda obicna posrana!! Pendrekom hulje lonstituisati. Budu birani da sluze narodu, a oni mu nedaju hljeba jesti. To je nivo Radovana Karadzica!!!!! Izrodi porani.
I onako nista i ne rade osim sto ispijaju kafe i spletkare ... cast rijetkim izuzecima ali 95% budzetlija (glodara) su uhljebljeni po kriteriju stranacke podobnosti i rodbinskih veza i radi njih i njihovih izdvajanja ovo drustvo ne mozenapredovati i nece moci napredovati dok god ga gusi ovolika polupismena stranacki podobna administracija ....
...budzetski korisnici kao sto su boracke kategorije i dalje ce pusiti foru i ispastati tudji nerad...
nimalo ne sumnjam u to da ce pronaci nacina da sebi isplate plate na vrijeme. kada su u pitanju odluke o vlastitim platama, povisicama, raznoraznim dodacima, regresima i buducim penzijama, tada su pijavice i vise nego slozne i odluke se donose u seknudi. a kada se trebaju rjesavati zivotni problemi naroda tu nema dogovora i sve se rasteze decenijama. pljuc!
Auuuu, sto nam Lagumdzija napravi Zapadnu Njemacku od Federacije. Izvinite, ali meni ovo vise lici na DDR iz 89-te.
nataknem ti šehidske porodice na K.U.R.C.I.N.U
Sramota sta rade nama budzetskim korisnicima. Svake godine kasne regresi, evo sad i plate, a mi smo glasali za ovu vlast.
Nikakvo čzdo ova država je propala prije nego je nastala, nek ima za vas lopovi, halni miševi.
pa usvojice je sta se zicate odma
Mislio sam da zamolim Valentina Inzka da mi pošalje peMziju, međutim, izgleda da na web stranici OHR-a nema e-mail adrese. Zna li neko Inzkovu e-mail adresu?