Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dabogda neodobrili pa poceli i radit a ne samo sadaku primat yebo vas otac cigansko sadakaski
Najveca grana BH privrede je MMF izgleda...Tuzno,jadno,uzasno!!!
da hoce stopa pdv biti 50%..a ti narode sjedni kod kuce i kukaj... caca vas jeb'o retardirani i kretenski
www.youtube.com/watch?v=WRM_Ul4EWA0 Mmf i svjetska banka su karcinom 21 vijeka,postoje samo dva nacina da se pokori jedna nacija,prvi je macem,a drugi nacin je dug...lp
citajuci ovo, jasno vidis, da oni nista ne rade, samo se zaduzuju i kradu. Eh eto vam pa glasajte opet za njih......
Pa boze moj, ako se ne odobri kredit, valja vlastima po prvi put u zivotu zapravo pokusati raditi nesto, umjesto sto ovako samo griju fotelje i naplacuju plate i sve moguce i nemoguce dodatke.
normalno da neće odobriti pare ni svjetska banka ni mmf ni iko drugi jer bosna nikad njima neće vratiti pare .a namete država ne smije dizati eto nove pobune i revolucije.političari su glupani da su te pare ulagali u kapitalne investicije fabrike ,hidrocentrale a ne oni samo na administraciju koja ništa ne proizvodi.primjer grčka a i lihvari su glupi pa obična banka kad daje kredite pomno istražuje kako će im vratiti kredit i kako će zaraditi.
Sto bi bila neizvjesna jesen i sto da se opet zaduzujemo.Ono sto je opljackano neka vrate a nekretnine koje su stekli na lopovski nacin neka rasprodaju i popune budjet. Vrlo jednostavno.Svi sretni i zadovoljni.
Kao da bi se sredstva MMF-a upotrijebila kao investicija u razvoj... a ne samo za pokrice plata ogromnom drzavnom aparatu. Neka nam ne daju vise ni banke, nemamo odakle vracati!
šta ako nam/im ne odobre? Onda ima da nam i posljednje zalogaje iz usta vade kako bi namirili sebi i svojim guzicama.
Kako popraviti stanje...fino. Smanjite plate prvo vama na vlasti, pa redom do dna piramide...smanjite platu F.policiji nek bude kao na drzavnom novu...al tesko i to...navikli svi na enormne zarade i da neko radi ko konj a neko ne mrda guz.icom.
Vrlo jednostavno, ukinuti mnoge bolesne privilegije politicara na svim nivoima (samo za pocetak, smanjiti vozni park kako brojem tako i klasom auta, glupe voznje pod pratnjom, 3-4 auta zbog jednog nazovi VIP-a, bolesno visoke troskove tzv.sluzbenih mobitela , konačno naplatiti porezna potrazivanja od najvecih duznika, kladionica, itd ; ma ima toga more meni ovo prvo palo na pamet, neka neko nastavi!!!), i eto para , kakav MMF
Ništa, podaviti sve političare i podijeliti budžet radnicima, penzionerima, privrednicima, školarcima, kulturnjacima, sportistima... Na politiku, vlade, parlamente, komisije, njihove sekretarice, ku.rve, alkohol, vozače i savjetnike ionako ode toliko para da nam MMF ne bi više ni trebao.
Kome MMF nece odobriti pare? :-) Ne budite smijesni. :-) Pa MMF postoji za budale kojima ce davati 100 mil., a zato uzimati 500 mil. kamata. Kako ste samo naivni. Misli li iko od vas na buducnost djece, unucadi?
Eh narode pa Grcka je "mala maca" prema nama. Samo se pitam dokle? Sto se mene tice neka im ne daju ama nista, ni MMF ni Svjetska banka. Ni polica. A oduzeti vladajucoj oligarhiji pasose da ne mogu preko cize. Pa da se onda krene od nule.
evo već nokte grickam
Šta mi trpimo...