Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@Pipo Mozes da crknes od muke sto baljezgas gluposti i u njih verujes. Srbija grabi velikim koracima napred a ti crkni od ljubomore!!
Olli Olli,ok slazem se sa zahtjevima,nema sta rec,al zasto gencodna tvorevina postoji i ta je sto najvise koci svaki prosperitet nase drzava?!Jedna policija ane dvije koja,jedan parlament,Predsjednik,Jedna drzava Olli Olli. Genocidna fasisticka srbija Olli Olli ne isporucava najveceg ratnog zlocinca i licno ga cuvaju tadic i jeremic Olli Olli,pa srbija je najvece boraviste ratnih zlocinaca Olli Olli,korupcija na svakom koraku,droga,bijelo roblje,oruzje,cigarete,trafika ljudskih organa,fasizam i nacizam,pa Olli Olli ti takvoj mizernoj drzavi dajes sva prava,Olli Olli nismo OVCE Olli Olli ko je kriv sto je ova katastrofalna situcaoja u Bosni i Hercegovini?!! Olli Olli ti i svi oko tebe,domaci izdajnici i saveznici genocidne EU-je i gencidna fasisticka srbija,Olli Olli,nismo SLIJEPI i GLUPI Olli Olli!Sto ne smijenis NAJVECEG neprijatelja nase drzave i lopova s laktasa Olli Olli?Pokrao je milione maraka nasoj drzavi Olli Olli pljuje po svemo sto je BiH-Olli Olli a ti?! BiH4EVER!