Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
smijesni su neformalna grupo gradjana. sve dok ne postanete formalni, ni ozbiljno vas necemo gledati. smijesni ste!
NEFORMALNA GRUPA GRADJANA NESMIJE STATI NI U JEDNOM TRENU ORGANIZACIJA ZA SEPTEMBAR JE ODLICNA. ZA BOLJE BIT GRADJANA SARAJEVA IZADJI TE NA ULICE U SEPTEMBRU. SARAJEVO SE NE KRECE OD CARSIJE DO SKENDERIJE NEGO OD CARSIJE DO ILIDZE. GRADIMO CIJELO SARAJEVO NE SAMO POLA NAROD SE NIJE PRIDRUZIO ZATO STO IH JE STRAH ILI ZATO STO IH NE ZANIMA ALI CE IH ZANIMAT KADA IM ZLO POCUCA NA VRATA GRADJANI KOJI SE NISU PRIKLJUCIVALI PROTESTIMA RADE KO NA DALJINSKI UPRAVLJAC ILI KAO ROBOT DOK IH DOBRO NE DOTAKNES NEKIM TUPOM PREDMETOM NECE NISTA PODUZET NEGO CE SUTIT I TRPIT. ONDA CE SE SVI OPAMETIT A MOZDA I DOBIJAJU U DZEP OD POLITICARA ZA NE PRISUSTVOVANJE PROTESTIMA.
Podrzavam ovakav stav u svakom slucaju, sve dok se ne pocne politizirati. Zapamtite, ako iko vidi i S od SDP na ijednom protestu (koji je \"sasvim slucajno\" zakazan u septembru-puna predizborna kampanja!), svaki pokusaj ce ispasti jednostavno smijesan i ne vrijedan pomena, a jedno ubistvo nevinog djecaka tako ogavno ispolitizirano i ukaljano. Dok god ste nezavisni, nepristasni na vasoj sam strani!...A i mogli bi ste malo pretestovati i protiv roditelja idiota!! Nije Semiha Borovac odgajala tu djecu debile!!
Neformalna grupa građana je napravila prvi korak ka demokratskom izražavanju mišljenja građana. Strah, prsutan kod građana od represija kojekakvih na Balkanu, je glavni razlog zašto se neformalna grupa ne \"formalizuje\". Da primitivizam je prisutan kod velikog broja građana pokazuju i pojedini komentari na ovu temu, nepismenost je najveći neprijatelj BiH. Danas je nekim nepismenim i primitivnim pojedincima glavni neprijatelj ova gupa osviještenih građana a ne nacionalisti, ratni zločinci, kriminalci i kojekakva bagra. Ljudi nacionalisti nas vode 18 godina i sa njma smo dotakli samo dno, pokušajmo nešto promijeniti, nemože nam biti gore. \"Smrt fašizmu, sloboda narodu\"
taman pomislim da bih trebao nesto kriticno reci za ove demonstrante a onda se pojave likovi poput čikice, ubogi, jadni i bijedni, okovani svojom provincijanom mrznjom.. jadni li ste jadni ako vas ispunjava pljuvanje drugih nacija i vrijedjanje djece iz mjesanih brakova
ti da si iz sarajeva ne bi tako pricao
jebem i ja tebi mater glupu i primitivnu odakle si !?
Pa ti cikice nisi normalan. Za tebe su neprijatelji komunistickosocijalisticki itd.... mjesani brakovi i slicno. Ma majmune, neprijatelji su likovi kao Dragan Dabic idiote... a da, on je uvijek (tj. njegova stranka SDS) bila u koaliciji sa SDA i SBiH. Zato ti je draza alternativna medicina, alternativna historija, i slicne gluposti od boljitka zemlje. Idiote
Ne mogu da vjerujem da neki debili ovako razmišljaju kao ovaj prethodni lik. Zar moramo biti komunisti i socijalisti ako želim da normalno živim, da imam svoj hljeb i normalnu državu, bez političara nacionalista koji huškaju narode jedan na druge samo da bi se oni održali na tronu i bez ometanja hapali ovu državu. Pa ako je tako onda sam komunista.
Ma vi radite predizbornu kampanju za SDP,daj prestanite lagat nam nije niko lud da vas ne kuzi!IDIOTI GLUPI komunisticki,Lagumdzijini hamali..
Formalna grupa gradjana \"Jebali bi se al da ne udje\"
Sve dok ne postanete formalni, mene nema na protestima. Cuj \"neformalna grupa gradjana\" Zamisli da je Che bio \"neformalan\"? Ako zelite da vam se narod pridruzi, \"formalizujte\" se.
jer dišem isti zrak kao i ovaj primitivac što se potpisa sa nadimkom čikica, zatucani. Građani da vas je svakim danom sve više!!!!!!!!!!
http://protest.ba/download/AnketaGradjani.doc pa udri
Imate anketu pa im se nagovorite :))) Koja korist od bacanja misli u vjetar - ako ce vec neko sjesti pa sabrati i obraditi receno, usmjerite svoje nezadovojstvo tamo...