Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel sve po zakonu, majku ti seljacku?
Sjeti mu se i ostatka familije, malo je samo matera :)
Đorđe Balašević? http://www.youtube.com/watch?v=GfwUNBqW7ns
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Izjave stoljeca: Nedzad Brankovic - Kupio sam stan po zakonu Zlatko Lagumdzija - Napravicu od Federacije Zapadnu Njemacku Fahrudin Radoncic - Bosni i Hercegovini potreban je anti-korupcijski cunami Bakir Izetbegovic - Protesti ce otjerati Zaru i druge investitore iz Sarajeva Sulejman Tihic - Prudski sporazum je dobar za Bosnu i Hercegovinu Milorad Dodik - Mobilisali smo ukupne kapacitete u rs-u Dragan Covic - Moj punac je imao srece u zivotu jer mu je zet Dragan Covic. I zabava se tako u nedogled nastavlja...
Zlatni aforizmi naše elite.
Sin ce biti isti babuka, sjecam se kako je u Prvoj bosnjackoj gimnaziji (gdje postoji pravilo da SVAKI ucenik mora jednom godisnje dezurati u kuhinji) pokusao da potplati neke ucenike da dezuraju umjesto njega, sto naravno isti nisu prihvatili. Tokom mog cetverogodisnjeg skolovanja u PBGS, on je bio jedini koji je to pokusao a nije bio jedino ministarsko dijete u skoli, majmun jedan sminkerski. Ako ne bude gori od babe, evo sve sto hocete.
Gospodin Nedžad Branković je potpuno nedužan!
kriminalac lickasti u celiju sa nekim nabildanim derpeom
- http://www.bh-index.com/kad-ti-dodik-trazi-posao-sacekaj-me-nasamo-bolan-video/ -NEMOJTE MI VIŠE NIŠTA GOVORITI NI PISATI...............MOLIM VAS!!!!!!!!!!!!!
Po zakonu dečko po zakonu, ali zakon je na tvojoj strani kao i uvijek! Folovi golovi muda za bubrege
Oni su egzekutori prljave privatizacije koja je vođena iz vrha SDA,kako bi se sve što je vrijedno prebacilo u džepove davno pomenutih 200 BH bogatih porodica.Naravno i SDS i SNSD ,te HDZ imaju svoje Brankoviće.
grobri nasih života
čovjek koji je unazadio ovu našu unazađenu državu za 50 godina.. ovo đubre treba streljati!
Iznenađen??.....i UVREĐEN Panjkoviću i UVREĐEN !
*ebo mu alija mrtvi ove oci skiljave i to sve po zakonu a i on aliju truhlog.Hocemo glave a sve ove u zatvor,nek prave autoputeve da ne sjede dzaba u zatvoru.Bez razlike u strankam,znaci svi su isti.Ne trebaju nam bageri koliko bi ih bilo da krče nove dionice autoputa.Hocemo Bosnu za sve dobre ljude.Naprijed Bosna.
http://www.ziher.ba/bs/poslovni-subjekti/pregled/okruzni-zatvor-sarajevo/ novo radno mesto
TI SISTEMATSKI ISPROPAŠTAVAO OVU ZEMLJU................VODITE GA..........
...KUKU NEDŽO ,DA NIJE HOLESTEROL CRNI NEDŽO ?! -http://www.youtube.com/watch?v=UmCjF-1V4RU
........PA TI SI NAS DOVEO DO PROSJAČKOG ŠTAPA......VOLA ,VOLA BRE NE ZNAŠ DA UBODEŠ, NE MOŽEŠ DA TELEFONIRAŠ DOK NE GURNEŠ PRST U UVO........POLA FAMILIJE SI ZAPOSLIO U PREDUZEĆE.......KAD TEBE VIDIM ODMA SE SETIM DARWINOVE TEORIJE..............
E Nedzo nedzo tvoji poturski preci ni prezime nisu stigli da promijene. Branko - Branko što li se poturči ?