Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znači ne mogu da vjerujem da si jedna ministrica dopusti da okrivi majke za pretilost djece. znači nisu problem fast foodovi i salame i školskim menzama, nije problem što su nam osim fudbala i borilačkih sportova svi drugi sportovi skoro pa nedostupni, što su nam igrališta uništena, a sportske dvorane. .. pa znate i sami.
Pa što ste stoko skinuli golove sa igrališta?
za debeloguzu djecu su roditelji krivi. oduzmite im telefone, tablete, laptope i uclanite ih u kakav sportski klub...ucinite uslugu i sebi i njima...
roditelji iz nehata doprinose da im djeca budu bolesna,jednostavno dozvoljavaju da im se djeca truju kojekakvim pekarskim proizvodima, slatkisima,grickalicama,pastetama i selamama.totalno nezdrav nacin ishrane i nezdrav nacin zivota uz tipkanje u telefon i buljenje u kompjuter nista drugo ne moze proizvesti osim bolesti.
hvala Bogu na zdravom i lijepom djetinjstvu, malo je falilo da budem u generaciji gdje je telefon osnovna jedinica zabave. Rodih se na vrijeme 😂