Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dje ga vazda pjanog slikate! A tim nevazecim sudovima je Federalnu tuzivo, dje ba sad zapelo?
ma meni je Dodo Tile; p.s.cuj abdest,xaxa!
Mozda covjek i nije kriv,ali Bosnjaci-muslimani su zajebani Centralni zatvor mu je sigurno nova adresa zivljenja.Mislim da ce mu najteze biti savladati uzimanje abdesta i klanjanje pet vakata namaza,ali sto se mora mora.Zna se da bez abdesta se ne moze uci u Sarajevo.@RS samo da znas sta te ceka.
Hoce li osnovati nevladinu organizaciju?
Ma i on kad kod zine mediji jedva docekaju da objave. Neko je rekao da je medjed napuhani i jest vala i dosadan je uz to
Komentar! Mars djubre!
posto vidim da volis svog premijera pa yebo ti on mamu,seke i kceri ako ih imas a i tebe tako glypog, sypcino vlaska,kopile tursko!!!!!!
hahaha bas vala..a kakva odbrana turci su vladali 500 a da su htjeli ostali bi jos 500..a bili su humani, sulejman velicanstveni im je dozvolio da praktikuju pravoslavnu vjeru i jos mnogo toga dobrog
SAMO SRPKINJE SU SE RASIRENIH NOGU BRANILE OD TURAKA
Dok mi Srbi glasamo za Dodika vi možete da nam ga dudlate. Ajd baš da vidim ko će to da dirne našeg Premijera. Ako hoćete rat to je jedan od načina da ga izazovete. Branićemo se kao i uvijek u našoj istoriji a branjenje od Turaka nam je uvijek najdraže bilo. Pozdrav mrskim neprijateljima iz sunčane i najljepše Republike Srpske.
IMAL KO JABUKA ZA PRODAT
Hoćeš,hoćeš mile,morat ces saradjivati.ko zna mozda mile laktasenko-ronhil pobjegne preko drine u svoju maticu kod voje kostunice-kalasnjikova,pa zajedno osnuju stranku za slobodno kosovo.
Traktoristu pravac prdekana sa jadovanom i ostalim. DOSAO KRAJ 3.milion, jabuka, kruska, vocka.
Pa ostaju pepeljare i zgrada i sve sto je napravio sledecoj vladi???A sta ostaje u federaciji posle ove vlade???
I vi biste se branili da ste na njegovom mjestu!