Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde poturice vratite se vjeri pradjedovskoj kao sto sam ja.
Pa nije on bas dzaba od Drvara.
Cuj on ce pisati Briselu a izjavio da samo govori pasivno ruski. Cuj nema niko pravo da blokira BiH a on sa svojom ostavkom blokirao BiH 10 mjeseci. Boze dragi budaletine. Pa sad se vidi ko je naredio Tri.icki da izvrsi naredjenje Doda i Spire demagoga.
skini ti nama čauševića lazova i lopova, to ti uradi, da neko normalan i stručan sjedne na mjesto direktora uino u četvrtak. bošnjaci, sta smo dočekali da nismo imali kvalitetenijeg kadra od čauševića- katastrofa nase politike.
Bravo Spiricu, poslije Krajisnika najjaci si. Nema ti ravnog. Ali dokle.
kada sam napisao krepa mislio sam, naravno, na magare ne na Spiru...
Ovaj Spiro je tipican predstavnik balkanskog,podmuklog seljaka... Ustvari svi su isti od 1992 godine..Osnovni uslov da budes u politici i lopovlucima je da si SELJOBER SA DNA KACE... Zato se u Bih nije desila nikakva a g r e s i j a niti g r a dj a n s k i rat, nego se desila SELJACKA BUNA i nazalost SELJOBERI SU POBIJEDILI... TESKO NARODU JER KAD SELJO UZJASE NA TUDJE MAGARE, NE NA SJAHAT DOK NE KREPA...
Ovaj Spiro je tipican predstavnik balkanskog,podmuklog seljaka... Ustvari svi su isti od 1992 godine..Osnovni uslov da budes u politici i lopovlucima je da si SELJOBER SA DNA KACE... Zato se u Bih nije desila nikakva agresija niti gradjanski rat, nego se deila SELJACKA BUNA i nazalost SELJOBERI SU POBIJEDILI... TESKO NARODU JER KAD SELJO UZJASE NA TUDJE MAGARE, NE NA SJAHAT DOK NE KREPA...
PA POGLEDAJ TI TU FACU MAJKO MOJA.. KONTURE LICA... NASE VLASTODRŽCE MOZES PREPOZNAT PO CIJELOM SVIJETU.
Mislim da bi sagovornici trebali argumentovano braniti svoje stavove, a ne vrijedjati predsjedavajuceg Vijeca Ministara svoje zemlje. A licne stavove, zasnovano na licnim frustracijama treba zadrzati za sebe.
Nemojte tako,pa covjek je Vas predsednik vlade !
interesntano, covjek radi po zakonu,samo sto taj zakon u ovom slucaju ne odgovara nama ....
genocidas spric unistio drzavu bosnu i hercegovinu,tihicu jesi mizeran i nesposoban.
@Dno :-))))))))))))) ja bih dodala.......I LAZ!
dno dna. cinizam nema granica. ne znam zasto postoji ona stara izreka, srbin RAZUMIJE jedino silu.