Zahid Crnkić
0
'Neću dati ostavku'
Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DA PODEBLJAM------- Z A H O D A prezime C R N K I C znaci crni Z A H O D ali polljski zahod(more i bosnjacki zahod sa flasom upola u cosku)-jerbo BOSNA JE CILIMOM PROSTRTA(da me izvini IBRISIMOVIC jer nemam nista reci njegovim stihovima)ALI-ZAHOD ME PODSJECA NA GLAD I BIJEDU SA NJIM SU NAS JAHALI SVI PO REDU-ZAHOD STAZA SLONOVA.U IME SVIH NAS KOJI SMO TI ZAKLETVU DALI JOS U VRIJEME KOPANJA VRANDUKA NEDAJ SE-Podrzavaju te svi gradjani LUKOMIRA kod Sarajeva I GACICA kod ZENICE.Sto nisi mogo rukom a ti zagrabi KUKOM-budi pravi KAPETAN KUKA ali nikada neces pobijediti PETRA PANA
smeće jedno pohlepno radi vas se svo zlo i dešava ništa niste uradili za narod i borce, samo za svoje familije crkli daBOGda
normalo da neces mamu ti jebam nijedan nece te kad samo kradete mrs stoko jedna jebam svima mater
NE DAJ SE ZAHODE PA MAKAR TE ZAPISALI I ZASRALI DO ZAVRAT. SVE DAMO ZAHODA NE DAMO! SVI UZA ZAHODA KO JEDAN! DRUZE ZAHODE MI TI SE KUNEMO DA SA TVOGA PUTA NE SKRENEMO. ZAHODOVIM STOPAMA REVOLUCIJE ALSO SPRIHT ZAHOD(TAKO JE GOVORIO ZAHOD)
Dajem podršku ministru kao čovjeku i kao borcu.Mislim da je ovo put da se nađe \"krivac\" i da je Zahid potencijalna kolateralna šteta. Recesija preko boračke populacije se ne može prevazići. Država treba stimulisati poslodavce da uposle ove kategorije ,a ne da raznoraznim crkavicama pravi od njih parazite. I sam sam demobilisani pripadnik ARBiH trenutno u radnom odnosu. Znam desetine koji rade na crno i \"beru\" za nezaposlenost. Država treba poslodavca oslobodit nameta makar onoliko koliko mora dati za naknadu u slučaju neuposlenosti kao stimulaciju za zapošljavanje.
Ped,erc,ino jel tebi jasno da ti odgovaras narodu koji ti daje platu??? Daces ostavku il\' ces dobit po picci!
Mrš zahide u pičku materinu. Đukac si bio i ostao....
Pa retardu jedan daj vise makni se sa vlasti - odskolovo si celjad po austrijama i ne treba im vise pakshu jedan.
Aferim Mr.Crnkić !! Da li ste svjesni da odgovarate narodu, a ne tzv stranci ?! Neplaća Vas stranka nego poreski obveznici!
Aferim Mr.Crnkić !! Da li ste svjesni da odgovarate narodu, a ne tzv stranci ?! Neplaća Vas stranka nego poreski obveznici!
Aferim Mr.Crnkić. Da li ste svjesni da odovarate narodu, a ne stranci ,
Vidi Zahoda sto je ters, neda ostavku... goveda iz sarajevoxcoma pusite ga zbog svoje fasisticke politike.
Vidi Zahoda sto je ters, neda ostavku...
E pa onda dabogda to što zaradiš potrošio na lijekove i opet ti ne pomogli
dabogda crko odmah sad pederčino