Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gnjido lojava muslimajmunska,i te kako ces vratiti tudje,lopove guznocrijevaški..sa kamatama,stoko smrdljiva lojava..
Bitno je stanove platiti a od naroda sakriti kome su dodjeljivani. Nikako se ne smiju delozirati iz njih svalerke, sekretarice, rodbina, profiteri ...idr koji su te stanove dobijali jer bi mogli progovoriti o postenju i moralu politickih mocnika iz prfih safova ...
Minderpuze nisu sposobne ni granap da vode a kamo li da vode drzavu. Gube na Strazburu sve tuzbe i devizne stedise i Sejdic-Finci i sada za ove stanove :) :), ne moze se otimati proslo je vrijeme aga, begova i kadija. Sad cvilite MMF-u za novi kredit da se platite ove stanove, zaduzite blesavi narod koji vas izabra takve nesposobne ...
Svi na svoje....dok se boje ne razliju....otvori se Pandorina kutijo
Stanove ne treba vraćati ni pod kakvu cijenu,kada nam ovi što traže stanove obnovesve što su porušili,gradove,džamije,preduzeća.......tada bi se mogl nešto oko toga razgovarati a ako se bude mralo,što je čest slučaj vratiti istom mjerom protiv tužbom za sve gore nabrojano.
garantira ti zelja napola s lukom i s kuranom!!! pravi patrijota mora se nagraditi al sto sad neJmas internet to je genocid i tuzicemo hagu. mi smo itelji svega sto se otima na balkanu i tacka i otecemo sve, al moj pipo, haman tesko i mene sta zapadne sve sam dao jos samo da sabinu prodam u harem ovoj braci daju malo i oni se stisli i ne daju a ovi ameri sve na crno kontrolisu i ne daju ni humanitarne ove eksplozivne humanitarne fondove. moj pipo suosjecam sa tobom i javicu ti se preko mog bloga pod sifrom a i preko one stranice pravi put. selam ti i znas da sam uz tebe jer sam ja zelja upola s lukom i kuranom.
o pipo, gdje si ti, nesto te neJma u zadnje vrijeme, da nisi zaglavijo u ovim kjafirskim zatvorima, jadan ne bio? nedostajes nam, selam ti i izdrzi, kad izadjes, ceka i tebe jedan jna stan za zasluge za ucesce u prvoj internetskoj oklopnoj holand diviziji, dace zeljko i haris, evo te komsic selami i kaze da ide on u pustinju brojati zvijezde a ti se smjesti kao pravi patrijota u njegovom stanu. selami te i hare i kaze da ti prepusta klupu u turskom parku, kaze, kad su vec bili takve cicije pa mu dali samo klupe u parku, a usa darezljivija, bogami, dala vam jna stanove, vidis kako su stalno za sadaku. pipo, ne daj se i ne priznaj nista kjafirima a bices nagradjen to ti hare 100% kr.eten obecaje i zeljko tvoj napola s lukom i sa kuranom isto napola.
pa nek onda laju na mjesec sa sve zvijezdama
pravom muslimanu stan i ne treba, dosta mu mjesec i zvijezde
branitelj: branitelj sam, hocu jna stan, da ne kukam svaki dan. alija: idite citati kuran tamo kaze ne treba vam stan.
halo, branitelji jna stanova, ostali ste bez socijala, sad sleduje i oteti stan. crne vam sudbine. bolje niste ni zasluzili, slavlje je kratko trajalo. nas cilj, islamizacija muslimana, nas moto, vjerovati i boriti se, hajd,e juris na jna stanove. oj alija al si glup, jna stan je mnogo skup.
Agencija\"HALO BING,KAKO BRAT\" prodaje exkluzivne stanove na traženim lokacijama opcine centar.Prednost imaju branitelji.Cijena-prava sitnica..Razliku u cijeni dotira vlada FBiH.
jaoooo, kud god okrenes PREDIZBORNA KAMPANJA!!!!:)))))))))))))))) jbt, koji lopov i on nesto prica.....
znate jaukati za par stanova negdje drugdje. koji ste vi...ko bi rekao da cete jednog dana morati vracati oteto, a jeste se bili polakomili, brate...otimacina opsta.
daj im ti svoj stan, ili mislis kako neki srbin treba dati svoj tvojim braniteljima, a ti opet isto da uzmes od nekog srbina pa da se svi lijepo udomite??? krasna vam ta braniteljska teorija. koliko ste branitelji i cega, vidimo i na ovom primjeru. to je juris na tudju imovinu, to tvoje braniteljstvo. beeezi bre, kako te nije sramota da lupetas ovuda!!!