Nova kampanja za sigurnost
0
"Ne želimo čekati još ubistava"
Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
allendale, dok je mozak suzen na partije teško je gledat dalje Šta ti učini do sad? paralela za one koji pljuju je sda-sdp, u kantonu nema paralele tako da AKciji građana svaka čast!
allendale, o čemu pričaš?
CUJ SDA, CUJ SDP.... MA VI I ZASLUZUJETE DA VAM JE8E MATER KO STIGNE... TOTALNO GLUPI NARODE BOSNE I HERCEGOVINE
Ovo je sve jedan te isti lik, koji po sluzbenoj duznosti prati forume i komentare i ostavlja svoje poruke... halo allendale, dosta mi je vise te vase lazne propagande. Avazovstina allendela i njegovih klonova.
Građani su sami krivi sto je situacija ovakva. Zato sto samo zmire i ne poduzimaju nista. pored vas moze biti udaren ili izboden neko ali nece biti reakcije druge osim kako da se ja sklonim da to ne vidim, ili ce se cuti komentar sam je kriv što mu se to desilo - sam/sama je to trazila.....
sad kad su postavili plakata bit ce potpuno drugacije... NAMA TREBAJU ZATVORI i az stare i za mlade...
smeta, smeta... smeta dzuma, smeta dzamija, smeta islam, smeta BBI... stranke i politicari ne valjaju, ali ipak je izuzetak SDP... SDP su postenjacine.. sve je to ista gamad... nema nikakve razlike izmedju SDP i SDA (ustvari ima, sintaksne, u jednom slovu).
Allendale nije iz SDA, ne daj Bože (mada te razumijem jer kad nemate šta pametno reći onda etiketirate). SDA odgovorna za rat u BiH? Wow, pa prvaci ste u gluposti. Već za nekih 10-15 komentara očekujem i da Bošnjake muslimane optužite za rat. Ne, nisu krivi fašisti s one strane Drine već Bošnjaci muslimanske vjere. Što se razmišljanja svojom glavom tiče ti si očit primjer čovjeka koji to ne radi. Sve što si rekao nije plod tvog razmišljanja već si to čuo/vidio/pročitao od nekoga drugog, pa samo copy/paste ovdje. Šta sad je sramota na džumu ići, jel\'? O BBI centru nemaš potrebe pričati, vaše namjere su prežvakane još onih dana kad je centar otvoren. Mercator ne smeta, BBI smeta. Merkator je slovenski, BBI muslimanski. Merkator ima krmetinu, BBI nema, te je shodno tome ultimativni neprijatelj multietničnosti Sarajeva. I tako dalje. Licemjeri!
trenutno nije tema rat, BBI centar i trice, trenutno je tema sigurnosna situacija, odnosno sta je vlada sa gradonacelnikom na celu (gradonacelnik - prvi covjek grada, covjek na celu grada) uradila u prethodnoj godini dana (dakle 25% svog mandata) da smanji nasilje
ovaj allendale je ocigledno iz sda, i ima jasno zamracen um, ako kolege iz stranke... sda je direktno odgovorna za rat u bih, pa na kraju iz za dejton i ovo sve sto nam se dogadja... mrak koji se nadvio nad nama je djelo sda i pomracenih dzamahirijskih umova njenog rukovodstva i ne ocekujemo da razmisljas svojom glavom doticni, jer je ocigledno da si izmanipulisan i ne vidis realnost... nije nasa realnost, bbi, dzumu....neok jad i bijeda naseg obicnog svijeta koje iz sda kao i da ne vide... nek ih sram bude!
Kada se napadala Semiha,onda nismo pricali o nadleznostima grada odnosno Kantona.Sada odjednom Betmen nije nadlezan ??? Pametan je Betmen - prvi se ogradio od policije (kad tad ce mu ta ista policija i zatrebati).
hajmo na proteste!!! hajmo srusit vladu i gradonacelnika!!!!
Ponavljam: semiha je prozivana zbog moralne odgovornosti, nije bila tu i nije bila na nasoj strani. s behmenom to, za sada, nije slucaj. samo vi vrebajte i vagajte, nismo mi krivi sto jedni valjaju a drugi ne. Je li tako tesko procitati tri reda?
Aha, sad se razbacujete i koja su čija ovlaštenja, a niste mi tako pričali dok je Semiha bila na vlasti? LICEMJERI! Budite makar fer pa priznajte da ste licemjerni. Ja ne kažem da Vlada KS nije odgovorna, po meni su svi odgovorni jer, na kraju krajeva, njihov posao (političara) je da nama obezbijede sigurnost, posao, plate itd. Al\' nemojte bit\' nepravedni kad vrlo dobro znate kako ste osipali paljbu po Semihi a sad Behmena ni da pomenete. E zato ste LICEMJERNI! I to je vaš (partijski) način. To isto radite iz godine u godinu. Svi su drugi krivi, svi su zli samo ste vi bele lale. Pa i u Tuzli gradonačelnikova posljednja izborna kampanja bila bazirana na NOTORNOJ LAŽI da je kandidat SDA prijetio zatrpavanjem jezera. LICEMJERI!!!
Ma kad je ko glup glup je, i da mu nacrtas ne bih skontao... Vidim da u nasoj zemlju ima dosta glupana, nazalost! Svaka cast za sve akcije do sada pa i ovu!!!