Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi moj gospodine KLJUIĆU, Vi ste najdraži i najveći rodoljub Bosansko-hercegovačkog naroda. Želim vam sve najbolje u životu i da ste nam (bogdo) PREDSJEDNIK BOSNE I HERCEGOVINE. Valjda će ovi iz EU vidjeti da ste vrlo pogodni za Evropske institucije. Pozdrav iz Brisela.
Lula legendo volimo te :)
Treba zaviriti malo u kolektivnu svijest Srba da bi se nasao odgovor na ta pitanja, jer tamo su te cifre i lazi i nikle. Te brojeve mozes / 100 da bi bio makar priblizno istini...
Ne brini se brale. Uskoro slijede hapsenja po Sarajevu i sirom federacija. Varaju se oni koji misle da je sve zavrseno sa Mladicem. Ko je pobio oko 50.000 Srba u BiH? Ko je stvroio preko 1.200 logora za Srbe sirom Federacije? Razmislite malo.
pa ti si kralj, legenda !!! ti si za predsjednika i to dozivotnog
Ping-Pong Kljuki
Kad ćeš ti Kljujiću u zatvor? Čuvam šampanjac za tu priliku. Za tebe i Ganija. Uskoro ću da ga otvorim, ako Bog da!
NEKA BUDE ISTINA PA NEKA I SVIJET PROPADNE
@ Bruxeles :))))) Smjehotresno.... kako palcevi lete na GORE. :))))
Evo u Kljuja skontao da je ovo još jedna igra za skretanje pozornosti dok mesari i konobari formiraju vlast uhapsili ga oni koji su ga i čuvali i dali mu da se nauživa u životu...vjerovatno je na samrti i za ovo će dobiti 10ak miliona da podmiri i djece djecu
Kljujiću , za tebe imam samo rijeci hvale. SVAKA CAST LJUDINO
legenda coek, dobio je moj glas na izborima.
Kljujicu legendo ziva stub nase BIH docekao si da jos jedan pasji skot ode iza resetaka. Agresija ce biti dokazana.
izdajnik ko i komsic i on bi da pametuje a sto nisi pametovo 92 lako je sad palamudit judoooooooooooo
Gospodin Kljujic za predsjednika !!!
ZAJEDNO SMO BILI U DRUGOM SVIETSKOM RATU I OPET CEMO!!! MATI BOSNA = HRVATSKA =U=ZA BIH SPREMNI
TO KLJUICU!!! =U= ZA DOM SPREMNI PU SI GA COVICU!!!