Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oooooooooooo Arnautiiiiiiiiiiiiii!!!!
@ Dobra volja A gdje su to Bošnje pokazale dobru volju? Postavljanjem Sejde Komšića na mjesto hrvatskog člana Predsjedništva? Drug moj, onaj ko očekuje tuđu dobru volju mora i sam istu pokazati. A ako neće, onda može samo plakati pred strancima, očekujući kakvu POLITIČKU SADAKU
Bravo !!!!!! Dosta vise fasista ! Nastavimo butmirski proces.
gdje ti vidis da covjek place, covjek samo iznosi cinjenice al to je kad neko ne zna da cita ili se pravi da ne zna .... ;) On ističe kako \"SNSD u međuvremenu može pokazati dobru volju, ako takva postoji, skidanjem svojih blokada na neke zakone i odluke koji su neophodni na evropskom putu i za liberalizaciju viznog režima\".
Idemo još malo plakati strancima, možda nešto i isplačemo? Ja blesave politike, Allahu dragi ;-)
pipo skinuo subaru i predstavlja se na ovom forumu kao musliman, ma ti si obicni provokator koji provocira .... bjezi bolan svi te procitali... sta\'s kad je svakoj budali dostupan interet.
Arnaute DOBRO si platio od NASIH para SAX da RATOM stiti RATNI i postratni plijen !
Genocidashi pokusavaju zaustavit nestanak genocidne tvorevine. Znaju da je haRIS orocio pare u turskim bankama kojima ce 2012. godine kupit cijelu RS. nije to uradi za sebe nego za BOSNU. DOSTA je bilo. samo malo sabura, blizi se kraj genocidnoj tvorevini. Pun sam nade da nam dolaze bolji DANI. raja, nema razloga za brigu. zivijo DZIHAD, ziuvijo SABUR BIH4EVER!