Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UMISLJENI,UMISLJE KAMEN GORI VAL SE PJENI A,STA JE TEBI ,O UMISLJENI,UMISLJENII.
..... najvise je uhljebila nepismenih stranackih podobnjaka na drzavne jasle da opterete budzet .....
Hajmo sada svi stanite u red da ga podudlate malo onom kriminalcu sto pljuje po svakom sa onog tornja Fahri Radoncicu....
kupi naočale, jer očigledno ti ne vidiš. šta bih od parola \"bih bez entiteta\", \"100%bih\" i sličnih predizbornih podvala sbih? a šamar u lice je ona antireforma policije i pakt s dodikom u kojem je zadržana podjela i opstanak policije rs-a.
e moj hare magare, pa ti si corav... najvise je uradio dodik i njegova stranka... ti si zapoceo cjepanje bosne, a on ce da zavrsi... sikter, budalo!
hare brate il si corav il si glup,al najvjerovatnije da su ovo samo ocajnicki potezi. ta retorika vise ne pali
Daj ba Harise,ne obmanjuj jadni narod. 100 % BiH, 0 % učinka. Vi stvarno mislite da je narod lud,sram VAS bilo. Pokrali ste sve što se moglo pokrasti. Jel mislite da ljudi u BiH dobro žive,da su zadovoljni,da imaju posla.... ma da 100%.FUJ kako ste odvratni .
Hahahaha .. :D jao cirkusa braćo rođena... ccc
to je zato sto niko nista nije URADIO
Pa upravi su Hare, ne vidise niti jedna stranka koja je pokrala BiH, kao Stranka za BiH... 100 % si u pravu....
Evo jednog friško iz epohe nabijanja na kolac u XXI vijek, sad bi skraćivao za glavu...... Fino vrati novac, i završena priča.....
Treba tebe skratiti za glavu da Bosni krene.
e moji jarani ovakva retorika jedino moze procu zemlji koja se zove Bosna i Hercegovina. na zalost ovaj ce gad opet dobit svoj dio kolaca u to i ne sumnjam jer nas narod je zaostao do boga milog. A sta je uradio da je bogdom \"NIISTA\" nego aktivno radio na zavijnju BiH u crno .Šupak je svoju svu familiju poslao u bijeli svijet da se gotivi u bogatstvu.
Usput, NE HALALIM BEZ 5.000.000 EURA. A i tada MOŽDA. Toliko o dugoj kosi.
Za harisa je dovoljno da glasaju radnici EP, rudari i Željezara. Svima je u zadnje 4 godine uduplao plate. Tako će da vlada kao predsjednik još 4 god. A ovi mali licemjeri i ublehaši pocrkajte.