Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da su bili sa pištoljima, vjeruj mi da bi bilans mrtvih i ranjenih bio daleko veći. Bilo bi dobro da se objave imena ranjenih i zbodenih, izuzev onog gospodina Zadre za kojeg će istraga također nedvojbeno potvrditi da je ranjen od policijskog metka. Sarajevski navijači (i horde i manijaci) su dokazani antinacionalisti i kao takvi ne zaslužuju da budu satanizovani od deklarisanih ultranacionalista kao što su škripari (odbjegle ustaše, domobrani, ss-ovci i mnogi drugi su se skrivali po hercegovačkom kamenjaru do kasnih 50-tih, a narod ih je zvao ŠKRIPARI). Smrt fašizmu sloboda narodu.
zox, poselami majku
onda kamere lazu jasno se vidi da ste nosili pistolje bilo bi glupo poricati. kada se zna da ste dosli sa pistoljima.
Koji smo mi ljudi u Bosni kad podrzavamo te huligane
...Ali nakon onoliko LAZI objavljenih sa njihove strane kako ocekivat onda neku profesionalnu i nepristrasnu istragu!? Mani lafine...
Pitar, ovo je napokon jedna prava i profesionalna reakcija ZHZ MUP-a nakon svega sto se desilo, pohvalimo ih za to. Nadam se da je ovo dobar znak da se istraga ipak vodi na profesionalan nacin.
jel to onaj isti mup sto je rekao da je Vedran poginuo od udarca kamenom? jel to onaj isti mup sto je rekao da su horde pucale iz pistolja? jel to onaj isti mup sto je pustio knezevica da pobjegne u hrvatsku? jel to onaj isti mup ciji je pripadnik upucao Vedrana i ranio jos sestoricu? PA KAKO VAS NIJE STID???!!!!!