Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Ne smiješ biti izložen/izložena diskriminaciji ili lišen/lišena bilo kojeg prava, zbog svoje rase, boje kože, spola, jezika, vjerskog ili političkog uvjerenja\" ...kao ni zbog svog roda i seksualnog opredjeljenja, invaliditeta, zdravstvenog i ekonomskog stanja, samo bih da dodam, onako, reda radi. @Antinacionalista: Apsolutno se slažem, između ostalog.
Nije nas problem rasizam nego NACIONALIZAM
JA cu ovog majmuna od amerikanca prosetati kroz jedan dio NY, ako ostane ziv sto je bijelac, onda smije pametovati o rasizmu u BiH !!!
reče čoek iz zemlje robova i diskriminacije crnaca...
Palestinko: Sta se ti koprcas, nije u USA komunizam, zato ovaj covijek nije neki predstavnik nicega vec svoga stava i svoje uze grupe ili firme.... u drugim rijecima, nigdje ne pise da su njegovi jarani pobili Palestince. Covjek je sasvim dobrog karaktera, i sad bi ga ti osudila da je on zapoceo Vjetnamski rat? :D Gubi se
oni koji su krsili prava sirom svijeta od Vijetnama, Afganistana do Iraka danas nama drze predavanja o ljudskim pravima SRAMOTNO
LINK -http://www.uruknet.info/-Tjedni izvještaj o izraelskim kršenja ljudskih prava u okupiranom palestinskom teritoriju (2-8 prosinac 2010.)