Ashton i Fuele vlastima BiH
0
"Ne smije se više gubiti vrijeme"
Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mamu vam objavljujete sto vam odgovara. Gdje je moj komentar od maloprije kad kazem istinu fasittima.
Mi sa Bosnjacima i Hrvatima u BiH imamo samo zajednicku carinu, valutu i pasos a sve ostalo? HAHAHAHHA...
A vi ste ga vec P O P U S I L I za vjeke vjekova.
Hehehehehehe......ovo znaci drugim rijecima krkane iz Laktasa.....po-pusit ga mozes samo !!!!! RS=GENOCID
Ovo jeste maksuz selam Pedodiku, da ga opomenu da od genocidne tvorevine nikad niko neće moći napraviti nikakvu nezavisnu državu.
Nama je super a vama u manjem dijelu (rezervatu) veceg entiteta je isto dobro tako da mi u manjem entitetu ne razumjemo zabrinutost.
Raja iz manjeg entiteta ako je vama dobro i nama je.
objasnite prasetu dodiku da se Bosna nemoze dijeliti i rasipati kako se kome digne
Evo sahad cemo mi sahmo sto nishmo. Khao i doshad.
Na koljena svrbi.
Nas ovo nista ne interesuje tako da mozete usima mahati. Mah Mah
moze biti i jedinstvena i teritorijalno cjelovita sastavljena od tri entiteta i Svicarska je cjelovita i jedinstvena iako je konfederacija.
da ste dosljedni oko teritorijalnosti svih zemalja ove regije pa da vam covjek i da postovanje a ovako samo se moze reci HOSTAPLERI.
se mozemo dogovortiti a niti zivjeti zajedno. Najbolje da i zvanicno postanemo drzava pod protektoratom. Predsjednik nam je iz Austrije, vozimo evropska kola, kupujemo evropske proizvode. Ukinite nam vize i dajte evropske plate i eto rjesenja.