Zlatko Lagumdžija
0
"Ne slabiti butmirski paket"
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@fata-zorica-dusanka-biljana a jel Boga ti krvolocnog??? Pa jel Bosna i Hercegovina napravila agresiju i ratne zlocine,genocid u nacistickoj fasistickoj srbiji???? nemoj solit pamet ovdje ZNAMO svi dobro ko je i sta je KRVAVA FASISTICKA SRBIJA I NJEN SATELIT GENOCIDNA TVOREVINA! Pocelo je u Vukovaru zavrsilo se u Srebrenici! SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU!!! DON\'T FORGET! BiH4EVER!
ne treba nam drzava sa politickim oligarhijama koje traze zrtve, treba nam drzava sa politicarima koji ce se zrtvovati za nas. jednom smo vec nasjeli na prevaru boreci se i zrtvujuci zivote svojih djedova, oceva, sinova, brace, djece, majki, sestara za kvazi drzavu sa kvazi drzavnicima. prije rata vodila sam zucne rasprave sa bosanskim Srbima ubjedjujuci ih da ne izlaze na referendum o nezavisnosti jer ce odgovor biti pokolj , a oni su ipak izasli u iluziji da glasaju za gradjansku, multieticnu drzavu sa gradjanskim pravima jednakim za sve, ali znam mase muslimanskog naroda koji su izasli na srpski plebiscit u strahu od svojih ... kad su shvatili vremenom su odlazili kao i svi kojima rat nije bio brat.. otisli bi svi da je bio moguc bijeg iz samo jednog tunela za samo ratne profitere, a danas, dvadeset godina poslije, zbog istih ratnih oligarha opet zrtvuju svoj narod danas u opsadi viznog rezima u opsadi zbog i sa mudzahedinima..
@fata moja fato, taj \"sistem\" koji ti spominjes je HISTORIJA, ISTORIJA, kako god hoces, ali JE PROSLOST i NECE SE PONOVITI, dok god vi to ne shvatite, ne mozemo dalje!!!!
jedini valjan politicar u bih je onaj koji zeli demilitariziranu zemlju bez militantnih domacih i ratnika iz srbije, crne gore i islamskih zemalja a sto je jedini cilj bosnjackih predstavnika vlasti i njihove dijaspore.
\"SEOBA UKRAJINSKIH KAMENJARA\" to bi bila vrlo uspjesna i obrazovna knjiga za buduce generacije. U -sedmom vijeku-Pjeske preko Karpata sve bradati i s kamama za klanje godinama- seobom divljackih plemena stigli do Rumunije .Drakula im je usput prenio gen nebeskog vjecnog naroda pa oni poslije toga pocese sirit svoje krvolocne korijene u regiji,nije ih bilo do juce a danas kazu da je sve njihovo.! BiH4EVER!
PIPO DOBIĆETE SAMO PATKU OD SRBA,KADA SE PROBUDIŠ IZ SNA IDI BA UMI SE!
BOSANSKOHERCEGOVACKI politicari bi trebali NAPRAVIT jedan DEBELI DOSIJE o SVIM ratnim zlocinima i genocidu nad Bosnjacima Muslimanima,Koncentracionalne logore,SVE hronoloski sta se radilo u Bosni i Hercegovini! NAPRAVIT kopije i podijelit ih svim DRZAVAMA UJEDINJENIH nacija i POSLAT ih SVIM PREDSJEDNICIMA EU-e,SAD-a,iTD. REC im da nam je DOSTA vise genocidne tvorevine i da HOCEMO JEDNU normalnu demokratsku drzavu!! A NE SRBSKI FASIZAM I NACIZAM!I trazit OTVORENO da fasisticka srbija isplati SVE sto je duzna nasoj drzavi dal pravdom dal parama! BiH4EVER!
Zlatko nema GRANICA unutar Bosne i Hercegovine,sve sto je pod aktuelnom OKUPACIJOM genocidne tvorevine treba ko sto je i bilo prije cetrnaest godina!NECEMO Dayton2 vec funkcionalnu demokrtasku modernu drzavu s jednim predsjednikom,policijom,parlamentom,ministarstvom i budzetom!DOSTA vise genocidne fasisticke nacisticke hegemojie diktature! ODKAD postoji i na cemu je NASTALA genocidna tvorevina?! PATRIOTI nece prisat na podjelu zemlje i legalizacije genocida,etnickih ciscenja i masivnih grobnica! NIKAD! BiH4EVER!
Haj nek\' smo i tvoje misljenje culi da nije ono neutralno i izborno \"vladajuci se ne mogu dogovoriti\". Hoce li i jednoj bosnjackoj partiji, kad kazem bosnjackoj partiji mislim partijama koja postoje iskljucivo zahvaljujuci bosnjackoj glasackoj masini, pasti na pamet traziti promijene UNUTARNJIH GRANICA NASTALIH NA KRVI? Sustina problema lezi upravo u tome. UNUTURNJE GRANICE, PROSTIJE RECENO POSTOTCI! BEZ TOGA PREDRATNO STANJE JE NEMINOVNO, BEZ OBZIRA ZAPAKOVALI GA U CELOFAN ILI NE! BOSNJACIMA MINIMALNO 52% BOSNE, PA ONDA RADITE STA VAS VOLJA!
av av av av AV4AAV
pipo shtene....jedno...
PIPO mog ga PIPO I dobro se naPIPO