Milorad Dodik za RTRS
0
"Ne priznajem Sud i Tužilaštvo BiH"
Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Milorad Dodik za RTRS \"Ne priznajem Sud i Tužilaštvo BiH\" Ova rečenica je strašno poznata .Nije ni Gavrilo Princip priznavao tadašnji sud ali je istrunuo u zatvoru.
DODO... HERCEGOVINA JE UZ TEBE.... TREĆI ENTITET...
Genocidni fasisto i lopove smrdljivi,a dal pravi Bosanci i Hercegovci priznaju genocidnu tvorevinu,!NE i nikad,jadnice bijedni uskoro ti je zadnji cin lopovluka i genocidne tvorevine!UKINUT ce se genocidna fasisticka krvava tvorevina to je svak shvatio da je vrijeme i PRAVDA! BiH4EVER!
Meni je on legenda, da kojim slucajem ima vise ovakvih u BiH, vijesti bi se mogle gledati svaki dan. Ovako samo gledam kada on nesto izvali. Naravno volio bi da imamo bolje, ali ocigledno to se ne nalazi u nasem narodu.
Ne priznajem OHR, EU, SAD, OSCE, UN. Sve su to nametnuta tijela iz stoljetne masonsko-vatikanske zavjere protiv Srba. Vidjece oni nasu moc! I\'ve gotta power!
Ma ko tebe pita dali priznas ili nepriznas tako su i tvoj uzor Milosevic govorio pa gdje je sad. Polako ali sigurno i ti ides istim stopama . I kazes neprihvatas nametnute zakone sa tim nepriznajes ni Dejton i on je nametnut a sa tom izjavom i Genocidnu budaletino,
Nista se nesekirajte za ovog mafijasa ,mi gladni narod njegove lopovske RS koliko nam je fino mi cemo zato uskoro njega skloniti.
Pa kad ne priznajes drzavne ionstitucije, razguili iz vlasti!! Jednostavno.
tako je i sudija falkone odletio sa tonu dinamita... digli su ljudi kilometar autoputa... nije problem
šta je moderatoru ne objavljuješ nista protiv svojih koji bi nabijali na kolac a moj komentar ne uvšćuješ to je ta turska demokracija koju če kršćani da slome
Koji je ovo prodavac magle! Mora da je nekada bio glavni u Komitetu SKJ...
Bravo Dodik!I ja priznajem samo sud svoje partije.
Ah.. \"Ne priznajem Sud i Tužilaštvo BiH\" . PA NE PRIZNAJEM NI JA .. PA SE NE QURCHIM.. c c c c c c ah, sto nazovi zivotnja od co\'eka trci pred rudu.. i to bez potkovica.. HAMAN ODVALIO kao usklik u SEVDALINKAMA...
a što vam smeta ,sladak dečko
@AKADEMICE, ne diraj u uporiste i skloniste roDZenih sarajevskih bosnjackih minder intelektualaca \'\'tamo daleko, daleko od mora\'\' jucer nama danas njima jaja za bubrege prodaju sinovi, kceri, zetovi, amidje, daidje, tetke, tetkovi kumovi, kuuume i ostali trabanti oceva prve bosnjacke patriotske elitne minder brigade.