Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam ubjeđen da mnogi vole samo provicirati. Vidjeli smo prošle godine s onim objektom u Sturbi. Bez urbanističke bez lokacijske dozvole, a kad im se sruši onda jadikuju i žale se medijima. Napravite kakva je bila i nitko neće ništa reći, inače ste sami ODGOVORNI. Tko traži cirkus - dobiti će ga.
@ringeraja yebo te nastavnik geografije u dupe rosno glupa.
bosanska krupa, a ne krupa na vrbasu ...... dva razlicita gradica ......................
bosanska krupa-nikad čuo,da nije možda Krupa na Vrbasu...tamo je obnovljena katolička crkva,alio nije zidan nikakav \"sakralno-poslovni\" objekat ovi hoće MERKATOR -DŽAMIJU HAHAHAHAHA
Ja sam da se napravi ta shoping džamija. Lijepo poslije đume popit karlovačku, odigrat tiket u kladionici i još ako bude u njoj Pavić otvorio mesnicu, kupit komad slanine i kući.
Ovo je tolerancija!!! Bravo Livno! :-( Samo da znate da je u Bosanskoj Krupi obnovljena katolička crkva koju su chetnic porušili za potrebe svega nekoliko katolika i naravno nikome ne smeta i ukras je našem gradu. Selam Alejkum!!!