Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rekose clanovi nevladine organizacije gdje su plate 2000 KM
ne znam sta su oni uradili za bilo koje ugrozeno podrucje?
Oni samo lažu i žele da građane zbunjuju, dok imaju plaže veće nego ministri, još su direktno uključeni u neke političke stranke.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo mi nije jasno kako ovi iz CCI mislili ovako jeftino prodati priče kako niko ne valja, pa zar ova crvena na slici nije u Željkovoj stranci, američkim novcem mislite na silu instalirati Fahru i Željka na vlast, e ne može...
Jeste ta je crvena Zeljkova narandzasta i ona preko ovoga promovise Zeljka i njegove
Sve su ovo sluge nekih politicara koji zele gore!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
novisno ko je na vlasti nista nisu ucinili za narod ove zemlje. mlate prazne price a pogldajte stvarnost. za vladavine pojedinih stranaka dobili smo : desetine hiljada pasa lutalica sto hodaju u coporima i napadaju gradjane, prljave javne povrsine, stalne pljacke, ogromnu nezaposlenost obicnih gradjana koji nemaju rodbinu u vladajucim strukturama, strahovitu korupciju, ogromnu zaduzenost zemlje,... dakle zar opet dati glas svim tim partijama koje sunovracuju zemlju, narod u ponore...razmislite malo sta su nam dobra donijeli.
Svako se samo bavi samim sobom. I politicari i oni av mnjau majmuni, i ove nevladine organizacije, svako samo gleda svoju guzicu.
ko placa ove iz cci,vidio sam neke to se vozaju skupa auta,ko je njih postavio i otkud oni kao kompetentni
ma joooook krv daju za gradane
Vala i ovi iz ovih organizacija su isti,ako ne i gori...mlate pare,samo sto oni nikome ne odgovaraju. Vlast bar nekad malo bude kaznjena od naroda a ovi ublehaši su tu godinama.
SDP LOPOVI GUBITE IZBORE !!!!!
SDP i Lijanovići opljačkali i uništili Federaciju..Lijanovići su bar u zatvoru još samo čekamo kriminalca Nikšića i njegovu bandu
Realizacija plana rada Parlamenta 13 o/o, a realizacija plaća 130 o/o, Yebem ga ja, meni ovdje nešto ne štima ??? Pogotovu kad se uračuna Parlament x (puta) 13 (komada). Jesmo ovce, a ovce su za šišanje !!!
Ponoviće se vjerujte mi...I ne znam čijoj se svjesti obraća ovaj CCi???
Nije da nisu dosta u pravu ali ocita propaganda i natezanje za fahrA i potrcka mu zeljkA
(Ne)draga vlast, vi možete naš narod lagati kad i koliko hoćete, ali ne možete nikoga izvan BiH lagati!
sad će zlaja poslat demant, kako nisu svi isti :S
Nevjerovatni ste.. Ljudi vam jasno pokažu koja količina bezobrazluka i nerada vlada u institucijama (mada mi svi znamo, ali treba da se jasno prikaže, pogotovo sad pred izbore), i vi sve što imate da kažete je, a kolike su vaše plate?! Stranački plaćenici okreću priču kako njima odgovara. Ali neće vam pomoći!
Eto ne valja USAID jer prezentira aktualne brojke, ne valja CCI jer prezentira brojke je li ne valja ni Transparency International jer kaže da je SDA potrošila 3x više para na reklamiranje od svih drugih stranki zajedno? Bošnjacima niko ne valja jer uživaju da ih se ubija u mozak 20 godina pod parolom- Samo nek je "naše¸".
Samo su ovi gori od naše vlasti. CCi - plati da te manje pljujem.