Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A vi što ste do sad kao znali odakle je porijeklo svega onoga što ste jeli i jedete godinama, u nasoj zemlji se ne proizvode pojedine sirovine koje se stavljaju u mesne proizvode, uvijek su se i uvozile i u bivsoj drzavi! Ne vidim u čemu je problem biti zanatlija, pa i mesar, pekar, i sl. Pojedinci ne vide sebe a komentarisu druge dok im je problemi sijalicu u kuci promjeniti a kamoli stvorti nesto svojim rukama - bilo koji zanat=spasko selo!!!
Ja nikad da skontam, sta je problem sa tim mesom iz brazila?
Bogami sam i ja bio i nisam dobio ni pfeniga, samo jedan prsut i 3 kile kulena...
\'vala ti moj Lijanu. Znas kako ce mi dobro doci ovi 100 maraka. Ajme meni di nisu svi \'rvati ovako dobri ka\' ti. Svaka ti dala!
Odkud njemu StO maraka
sto ne ode u hrvatsku pa da blokiras cestu..oni su te po usima opalili.. pa sto brate u Bosni nadje da je blokiras ako protestujes protiv ti \"maticne\" drzave u kojoj nisi rodjen
Laže krivousti, plaćao je.......
Ne mrzim Lijanovića al kad sam čuo da uvozi meso iz Brazila Zgadio mi se
Lijanović, po zanimanju zanatlija mesar :)) Bravo bravo :))
ja bio i nisam dobio ni feninga,i dolazim uvijek sa prijateljima. Ovo su dobrovoljne aktivnosti, a jos kad bi pojedinci znali zbog cega se posvjeduje ne bi objavljivali u medijima NEISTINE I LAZI !