Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste, zasluzio je vise od njih, a to vise je redovna plata i ljudsko dostojanstvo. Zasluzio je samo zato jer je ulozio u skolovanje, ponasa se normalno i postuje zakon, ali ocito je to u ovoj drzavi minus. Idi se ti rokni, a ne on. Ovi Romi nece ni rodni list djeci da izvade, nemaju ni najosnovnije dkumente poput L.K., a da ne govorim o tome da idu u skolu, uce, zavrse bar neki zanat, pa rade, placaju porez i podizu djecu kao ovaj kojem ti porucujes da se rokne. Najlakse je ne uloziti nikakav trud, stancati djecu i kukati da te drugi izdrzavaju! Znas li ti koliko ih nema djece jer se ne mogu ni uzeti zato sto nemaju gdje zivjeti kad zasnuju bracnu zajednicu, ili se uzmu ali jedva prezivljavaju pa iz postovanja prema djeci ne prave sirotinju koja ce se patiti. DOSTA VISE STANCANJA DJECE I OSLANJANJA NA NAFAKU! Ako ih ne mozes hraniti kome ih pravis? Treba li da ih ti pravis a komsiluk hrani i odgaja! M..a...r..s...h.. stoko! Idi se ti rokni, a ne on!
Znaci ovo je postovanje ljudskih prava manjina.Stalno prati jednu osobu iz takve grupe naroda i daji mu na kasiku svasta pomalo.Neka se vidi kako se "drzava"brine"za njega.Providno ko recikling papir za guze.Onda ce se pojaviti jedna" novina",(avaz)I NAPISATI KAKO JE UPRKOS SVIM NAPORIMA da mu se pomogne Nazif odlucio da i dalje prodaje zeljezo.Naci ce nacina ova nakarada od politicara danasnjih da oblati kad tad Nazifa i romsku populaciju .Sada je malo rano jer je MEDO jos frisak.
Kurto, ovaj hocu rec Andreas, jos si ziv? Rokni se gnjido!
joooojj ...zemljo otvori se.....
Ovo je vijest... a ne bajberčići i kojekakve starlete... Starleta (def.) - Termin koji su izmislili novinari, jer je prostitutka predugo a k.u.r.v.a preprosto.
@kaca glup si covje nije uopste to hti oreci ,,ajd procitaj jos par puta dok skontas ..pa nam se javi sta si naucio
Andreas rokni se odma bez odlaganja! Pa ti si ljubomoran i zbog pomoci ovim ljudima. Ti neces dobiti nista a zasluzio si vise od njih?
Postoji 2 načina da napraviš kuću u BiH: 1:Potroši najbolje godine na školovanje,zaposli se,radi od 7 do 17,digni kredit koji ćeš otplaćivati narednih 10 godina,sa 30 već imaš sijede,sa 40 si već redovan kod doktora,žena te ne voli,djeca te mrze što nemaš više da im daš. 2.Nemoj ići u školu,oženi ženu jednaku nepismenu kao i ti,redovni se derite bez kondoma,napravite osmero gladne djece u roku od 7 godina,živi u šupi sa njima i zovi televiziju da snimi tvoju bijedu i da drugi naprave kuću za tebe.