Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj minorni klub će od sada da igra samo Kup duhana sa Triljom, Imotskim i Nk Šuicom. Povremeno sa favoriziranim GOŠKom.
Ustaška posla
A s kim ces ti jado.iimas li uopce s kim u toj bijedi od okruzenja.ne vrijedaj smecaru
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
usraše se ustaše
Jeben ti mater sporku kad vec vridas talibanu bolesni
@burek. mi smo Bosanci i Hercegovci i toga se ne stidimo. Ne moramo sebe lagati kao vi da ste hrvati ili srbi a nikad niste zivjeli u tim drzavama.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Cudi me da nije neko pucao ? To je normalno kod njih !!!!
12 GODINA SIROKOM NISTA NE SMETA SAD IZGUBISE FINALE KUPA I NERJESENO SA ZRINJSKIM I POKAZUJU DA SU SELJACKI KLUB PORAZ JE DIO SPORTA GOSPODO
Divan svijet ovi hercegovacki hrvati.
Pored svih kamera, snimaka i slika, osobe koje su napale sudije su nepoznate! Hej ba'!..., ovo nije vise da ti ogadi fudbal, drzavu, naciju..... Ovo je da ti ogadi zivot.
GOŠK NA PUTU PREMA PL BIH HAJMO HRVATINE , HAJMO HERCEG BOSNOO 1. GOŠK 29 16 9 4 57 2. MLADOST DK 29 18 2 9 56 3. BUDUĆNOST 29 16 5 8 53
Bojim se da ce ih zadesit u Kaknju ista sudbina kao sto je Buducnosti neki dan ;)
Kaknjcima PL nije suđena
Vrijede li propisi,odnosno sankcije za ove iz Sirokog?Nisu valjda oni van sistema?!
Nek se Vitez spasio!!!!!
A ko su "" zrinjski "" i taj ko biva "" siroki brijeg "". Sta oni igraju ? Korida ili sta ,? Jesu li to neki nazivi korida ili zborova dje se piva ispod satora ili sta vec.
To su ti oni koji imaju više titula nego svi timovi u BiH. Google je čudo,potrudi se malo i naći ćeš ono što te zanima.
Mislim, zaboli me neka stvar za ŠB ali moram nadodati pošto vidim da kretnikusi i dalje laju kao okrenuli suci i njihovi igrači leđa za vrijeme intoniranja himne......čobani jedni, suci i igrači ŠB su bili u pravu, okrenuli se prema svečanoj loži a olimpik na suprotnu str, i onda benevreci i otala stoka sitnog zuba iskonstruirali priču za malu đecu......koji ste papci sinko dragi :D
Široki i Zrinjski u HNL
Aj tinks nista od europe
hahahahahahahahahaha najjači hahahahahahahahahahahahahahaha
http://videochart.net/video/06839.0a03a7fabe285038d3592c20c078 Kriminalac nije ništa drugo ni zaslužio. Cijelu utakmicu je sudio za Zrinjski...Danas se pojedini ljubitelji nogometa veseli, drugi tuguju.Trecima je svjedno jer su njihovi klubovi svoju poziciju u sredini tablice rjesili ima par kola. Ali iskreno, svi imamo razloga za biti zabrinuti, i dalje se vise bitnih utakmic odigra po uredima, i dalje sudci kroje sudbinu. I dok god je tako nece biti prave strasti i srece u nogometu. Ali nema smisla ni ocekivati nesto od sporta kad je u cijeloj drzavi stanje katastrofa. Jadni ti smo mi što se ložimo i pratimo ovu lakrdiju od lige.
pa nije sudija sam sebi platio da nateže. Zna se ko ga je platio, zašto u tom pravcu ne kritikujete? pa pogledajte samo koliko je puta samo ove sezone sudija suspendovan nako što je za njih sudio.
SRAMOTA I BRUKA ZA BIH TKZV.HRVATE,,OVAKO NAM VRACAJU,,,MI PAPI SPOMENIK NA SRED SARAJEVA PODIGLI,,DRUGI PUT PAPU U SVE KATOLIKE SVIJETA UGOSTICEMO U SARAJEVU UZ NAJVECE POCASTI.....
O čemu ti. Šta Hrvati,šta Papa,šta Sarajevo. Koje ti komplekse imaš
stoti persen🐭 Ako nastavite sa primitivizmom i sovinizmom nigdje vas nece docekati dobrodoslica kad izvirite iz hercegovackog kamenjara.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ovaj ko majmun,hebo majku seljačku: http://i58.tinypic.com/2n1idu0.jpg
Ne znaš tko je gori. Ovi idioti što napadaju suca u Širokom ili ovi debili na klixu sa svojim komentarima