Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
y.e.b.e.m li ti mamu po sred p.i.c.k.e
da je policija kakva treba da bude ove navijace sarajeva bi fino vodenim topovima oprala sa raskrsnice i tako ih ispendrecila da ih krv oblije
Ma treba vas nalupati gdje god odete iz vaših 24%. Pa da vidite kako je vaša Bosna ponosna. Kako je volite od Drine do Une. Kad se ku rčite i treba da dobijete po guzici. Volite li sad BH grad Široki Brijeg ?
Help nama ! Dobili smo batine u Herceg Bosni ! Mi smo žrtve !
Trebaju u Sarajevu zapaliti par tramvaja i sruzit kakvu ogradu i odmah ce im sve zahtjeve ispuniti. Samo, zaliti boze momka sto je poginuo a ubica na slobodi. Samo u Bosni tako moze.
Mislio sam - slazem se sa dsffdssfd. Svaka susa na raskrsnicu.
A ti idiote prokontaj malo zašto su se ti ljudi skupili. Misliš da u svakoj vukojebini može svako uzeti pušku pa pucat u koga stigne. 500 - 600 momaka bi mogli sravnat sa zemljom jednu prčvaru ko što je lištica, nikakav problem. Ali problem je u odnosu policije, mještana, organizatora bilo kakvih događaja koji se održavaju u vukojebinama poput širokog.
Slazem se! Samo kod nas huligani postoje kao politicka organizacija i clanovi huliganskih klubova se nazivaju po Sra-X - \"kolegama\". Dakle, moramo ih shvatiti ozbiljno - huligane i sve njihove KOLEGE.
PODRŠKA NAVIJAČIMA SARAJEVA, a papak \"dsffdssfd\", nemoj to reći među ljudima, samo iz bunkera dobacuj
Ja sam izvadio vizu prije neki dan..
@dsffdssfd, nisu morone dobili po nosu vec je ugasen jedan mladi zivot konjino.
Hajd ne kaki idiote. Što ne razvališ ti nekoga, nego si se sakrio iza te tastature i laprdaš gluposti.
Dobili po nosu u Širokom Brijegu, pa sada blokirali Sarajevo. Svaka šuša može blokirati glavni grad države. Only in Bosnia.
Ma kakve demonstracije od toga nema nista, treba razvalit kojeg ustasu pogotovo te u policiji. Tako se probleli rijesavaju a ne hodanjem po cesti. Par osoba moze puno napravit al sigurno ne samo hodanjem po cesti. Fino cekat mraka i nesto radit, al ne za pare vec ........................