Komentari (213)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trazimo istinu za Vedrana, sramota je da se ubije neduzan mladic, a i dan danas ne znamo ko je krivac za sve ovo, stidi se drzavo da ni nakon 7 godina nista ne znamo o ovom slucaj, VEDRAN PULJIC!!!
Zna se jaro ko je krivac, nego je ovo mutava država.
Zna se ko je krivac koliko ja znam, ima čak i snimak.
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
Svaka cast horde,istrajte da pravda ispliva
nikada hrvati njega nece izručiti sto je žalosno,svaka cast ovim momcima kad su se sjetili datuma makar,nemaju navijači tu snagu da ovo izguraju na vidjelo,žao mi je porodice koja najvise ispasta ali eto uglavnom se priča okrene da su ovi momci huligani,narkomani....tako im se desilo i sa protestima,pržili su momke da dignu bunu a kad su digli onda su ispali razbojnici dok studenti iz unutrasnjosti lagano pijuckaju kafice
Pa sada neka hrvati i dalje pišu kako su u Sarajevu samo bošnjaci i kako su hrvati diskriminirani u BiH, kako ih muslimani ne vole i kojekakve budalaštine. Sarajlije se tolike godine bore za istinu jednog ubijenog hrvata! Kojeg je hrvat ubio!
Njega ste "poturili" naivcinu, zao mi ga je!
@Ilija Kobac upravo tako
Jedino zbog čega bagra i šljam navijačkih grupa kao što su Horde zla i sl. ide na utakmice je da se potuku i porazbijaju sve oko sebe, pa kad neko od njih nađe belaj koji je tražio i ode pod ledinu - puca mi prsluk. Nikakva šteta
Ubij skutora da djikan nema havera..
sta je? sad hocete istinu??? a kad je u turskoj zaklan navijac crvene zvezde secam se vasih komentara kako ste se podsmevali i radovali. odvratni ste.
Kakve veze mi u BiH imamo sa Srbijom ili Turskom? Klix plaćeni nacionalisticki komentatori samo pišu takve nebuloze i raduju se ubistvima. Normali bosanci i hercegovci nipošto!
@ViktorijaB iz vasih su redova i u vase ime pisu.
ubojica treba guliti za ubojstvo..al uvijek ću reć pa makar mi i brat bio,ugašenog života mi je žao al huligani si sami biraju životni put,oni su šljam društva i kao takvi njihova smrt je stvar prirodne selekcije...ne daj svoje,ne diraj tuđe,zašto je na ovom usranom balkanu to teško provest u djelo?
to su vrijednosti Europske unije ...skrivati okorjele ubice od zakona, navijaci angazujte advokata i pismo za Brisel i na jos par adresa
I svezi "macku za rep"!
Pocivaj u miru Vedrane! Zao mi je sto zivimo u drzavi gdje pravda kasni ne dugo nego predugo!
PODRSKA ZA NAVIJACE SARAJEVO!! ISTINA ZA VEDRANA JEBI SKUTOREEEEEEEEEE
Ubice iz Listice pravda stici ce!
Dakle, Široki Brijeg je mjesto u Hercegovačko-neretvanskom kantonu, u Federaciji BiH, Bosna i Hercegovina. Za krivična djela na tom području je nadležno kantonalno tužiteljstvo HNK i MUP HNK. Ako imate problem sa nerasvjetljavanjem jednog slučaja, to su adrese ispred kojih treba da protestujete i pozivate na odgovornost. Šta ima ambasada jedne strane zemlje s tim?
Pa sine sudjenje je u Hrvatskoj zbog toga je to ispred Hr ambasade
@neutralna20 Hahaha, nisam ni pročitao tekst, samo sam pretpostavio da su pitari glupi, što je u većini slučajeva tačno.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
zašto je nosio pištolj na utakmicu...i mahao sa njim ima snimak
Nije, i ne postoji snimak, nemoj da izmišljaš.
lažove kršćanski
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Nije on pobjegao i policijske postave nego su ga rvati pustili da slobodno ode u rvatsku"...
ISTINA ZA VEDRANA, PRAVDA ZA HORDE ZLA ! Robijaši Zenica 1988
Navijam za Zeljeznicar ali srce me zaboli na spomen ovog momka. Nije bitno koji se klub voli smrt svakog navijaca boli. Istina za Vedrana !
@dervoffinci ti si bolestan momak