Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovozemaljska kazna za njih ne postoji, svaka je blaga, i ona najgora i najteža je blaga! :(
Njima će samo Bog pravedno presudit....
"Jeste li pobili Turke?" Turci su u Turskoj, četničine glupe! ;)
Dobro slažem se, nisu vam Srbi ni dali taj nadimak. Ali se sjećam da su nam vojnici ABIH 95-te pjevali preko crte "Mi smo Turci i ne pijemo vina već pijemo krvi četnika iz Knina" pa malo leleču pa malo tekbiraju itd. Neki od vas se sami Turcima zovu pa možda otud predrasuda :-)
NIKAD NE ZABORAVITI zlo koje su nam uradili nase prve komsije, ovo nam je skola Bosnjaci da vise nema prijateljstva sa dusmanima ! PAMTI I OPOMINJI !
Sto se cudis retarde???Pa jeste li u talu sa Hrvatima napali te svoje komsije???Pa nije ti ovo 1941 da koljes,silujes i da ne snosis posledice!!!
Eto ja sada zivim u Rep.Srpskoj a rodjen sam u Zenici!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)