Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ruski pa*s - vampir ti je*bao mamu srpsku krvolocnu koja te rodi, mizerijo vampir vukodlaka vampirskih kapela smrti ! Sjeme VAM SE ZATRLO za sva VREMENA ! Zahtjevati presude odmah a ne oduglovacenja da bi napokon BILO PRAVDE ! A koliko se moze primjetiti ovaj \'koji kazu da je imao tri mozdana udara\' toliko jjaka da se podmladilo djubre vampirsko genocidno, i zemlja ce zakukati kad bude krepalo ova smrdska zvjer , i zemlja ce osjetiti KOLIKO JE ZLO I KRVOPROLICE SRPSKOG VAMPIRA ! Sjeme vam se ZATRLO SRBI ZA SVA VREMENA !!!
braco srpska genocidna, jel tak? nema vise suzdrzanosti sto se tice monstruma srba i srbije, i nema brace kod muslimana, to srbi izmedju sebe brate jedne pa ih poslije kokaju, nema zivota sa srbima vec samo smrt ! najveci kasapin svih vremena na svijetu je srbin ratko mladic koga velicaju 90% srbi , eto sta su srbi i srbija !!!
ajd majke ti dobro te je vise...ti mozes sa ovim kretenom pod ruku...a btw nisu svi srbi na strani mladica ima onih koji su ljudi (u pravom smislu te rijeci) pa priznaju da se desio genocid u srebrenici...iskreno i kad bi bio srbin bilo bi me stid podrzati ovaku zivotinju (jer on nije covjek)
@realista pošto voliš rimovat evo jedna nabrzake. Ti si obični peder a uz to i glumac...nabijem te na svoj dugi k..u.r.ac
JA NE ZNAM STA SU OCEKIVALI MUSLIMANI PODRINJA POSLE IZIVLJAVANJA I KASAPLJENJA SRPSKE NEJACI I STARACA...
necete vjerovati, kao sto nemate inace pojma o vjeri, ali vi ste ovog monstruma stvorili
Dobro pogledajte ovu gore sliki Generala Mladica ! Zar nije pravi gospodin, lijep,sarmantan \'\'smart\'\'-sto veli moj drug Dzon. Sad se svako cudi kako je ovakav gospodin mogao da ucini zlocin. I ja se cudim i pitam kako i zasto. Pitajte seljake iz Mladicevog sela Bozanovica -oni ce vam sve reci i odgovor dati. ODGOVOR JE-PREKIPJELI MU VISEVJEKOVNI ZLOCINI POTURICA NAD SRBIMA.
Ruski pa*s - vampir ti je*bao mamu srpsku krvolocnu koja te rodi, mizerijo vampir vukodlaka vampirskih kapela smrti ! Sjeme VAM SE ZATRLO za sva VREMENA ! Zahtjevati presude odmah a ne oduglovacenja da bi napokon BILO PRAVDE ! A koliko se moze primjetiti ovaj \'koji kazu da je imao tri mozdana udara\' toliko jjaka da se podmladilo djubre vampirsko genocidno, i zemlja ce zakukati kad bude krepalo ova smrdska zvjer , i zemlja ce osjetiti KOLIKO JE ZLO I KRVOPROLICE SRPSKOG VAMPIRA ! Sjeme vam se ZATRLO SRBI ZA SVA VREMENA !!! SRBIN +++++++++++++JE SMRT I KRVOPROLICE !!!
BOSNJACKI NARODE SPREMAJ SE I BUDI SPREMAN PROTIV OVI ZAJEDNICKIH NEPRIJAT ZELJA PROTIV ZAJEDNICKIH FASISTA .hoce da nas nestane sa prostora nase a ne njihoveBiH ZAJEDNICKA IM JE ZELJA DA NAS BOSNJAKE POBIJU zato BRACO BOSNJACI SPREMAJ TE SE DA SE NEDOGODI 92 GOD SVI SU ISTI ISTIM JE CILJ oni bi se lako dogovorili ali im smeta nasa DRAGA ARMIJA BiH I BOSNJACI ZATO NEK NAM VJECNO ZIVI NASA BiH I BOSNJACKI NAROD SMRT FASISTIMA
Poturcine luda glavo, ti si vrjeme sve prespavo, sve od Tvrtka pa do danas, nit si Turcin nit Arbanas, na tebe se svako gadi, ubili te Turski jadi !
OPLAKIVAO TI SVOJE DIJETE MIZERIJO SRPSKA GENOCIDNA KO SVI SRBI I SRBIJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ
Sta se ovo danas cuje, kog to Bosnjak oplakuje, pun jerezi i pun huje, sto ga niko ne postuje, mislio je zla mu mati, da ce Srpskom vojevati, al se ljuto prevario, Srpsku nije ni vidio, pa buzdovan novi vadi, pljuje ,laje,bogoradi, na Srbina sto uradi, sto se od njeg skroz ogradi.
MORAJU SE BASISTI ZAMISLITI STA IH CEKA U DRUGOM POLUVREMENU ,ZIVJELA NAM VJECNO NASA DOMOVINA BiH I BOSNJACKI NAROD
PLEMENITI SRPSKI TEOLOZI I PLEMENITI SRPSKI JUNACI: U vrijeme diktatorskih režima finansijski prebogatih i ekstremno glupavih porodica Slobodana Miloševića i Radovana Karadžića nastao je vic među gladnom sirotinjom koju njihovi \'\'plemeniti srpski junaci\'\' nisu uspjeli pobiti: \"DA I MI OSNUJEMO NAŠU CRKVU PA DA I NAS BOG LEPO POGLEDA\".
Vec je dva puta bilo prekinuto heroj se usrao,srbijo salji pelene usranki. SMRT BASISTIMA BiH
realista*kazu da su ti usta puna srpskih smrdljivih krvolocnih glista pa se toliko raspadas u svome jadu i nisi bio za kupanje tri puta u zivotu u jednu cistu kadu ! sikter !!!
ZAPADNA GENOCIDNO-MAFIJAŠKA TVOREVINA: Milan Vukelić je izjavio u sred BanjaLuke: \"neću da kradem ni za sebe ni za druge\" pa ga je Dodikova građevinska mafija fizički likvidirala ... Svetlana Cenić je izjavila: \"treba ukinuti imunitet svakome ko zavuče ruku u tuđi džep\" pa je morala pobjeći iz BanjaLuke da nebi bila likvidirana poput Vukelića ... dakle, ta beogradska marionetska alkoholičarsko-narkomanska genocidno-mafijaška tvorevina koja se skriva iza pseudonima ( lažnog naziva ) \"REPUBLIKA SRPSKA\" predstavlja opasnost za svakog Srbina koji bi želio pošteno živjeti ... onda nije ni čudno što je ta tvorevina započela svoju monstruoznu istoriju sa genocidom po \'\'teoriji haosa\'\' RADOVANA KARADŽIĆA I SLOBODANA MILOŠEVIĆA u stilu koncentracionih logora i Srebreničkog genocida.