Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Sadaka Cityju godinama tvrde da su silovatelji i zločinci bili Srbi i Hrvati, kad vidi sad, svaka 2-3 dana na svjetlo dana izbije novi slučaj, od Trusine, Križančeva, preko Uzdola i Grabovice, pa do Dusine, kakanjskog područja, a o Sarajevu i njegovim logorima za nemuslimane da se i ne govori. Hm... Baš me zanima šta sad pričaju oni što su godinama pričali laži??? Znam da će sad udariti minusi, ali istina ostaje istina. I zato što sami sebe lažete vjerujete samo sami sebi i vjeruju vam bjelosvjetski hohštapleri kojima ste platili da vjeruju u vaše laži.
Ovdje i svaki komentar isuvisan. Ako imalo PRAVDE ljudske i bozije treba neko da odgovra.A vi iz OSE i SIPE latite se posla.
Svaka čast Bakiri Hasečić, još jednom je dokazala da je za nju zločinac samo zločinac, nebitno iz kojeg naroda dolazi i na kojoj je funkciji. Ima žena veća mu*a nego 99,99% muškaraca.
Šijak je inače nosioc zelenog pojasa u karateu, završio pravo na fakultetuaperion u Travnik(inače predavao muzičko po selima sa srednjom školom do rata, dobio skoro stan od škole tj.općine pošto je morao napustiti zauzeti stan u ratu. Ima toga još- vlast u Varešu se brine za svoje \"heroje\" Inače čovjek je dno dna.
Vidi silovanje a nema Srba..ljudi moji da li je to moguce..bez Srba.Sta be Anjdja sada rekla ?? Nazalost ovih zena koje silovase..sta bi sad !
Pitanje je da li ce od ove optuzbe ista biti. Sudstvo je ipak u rukama muslimana. A siledzije svih nacionalnosti treba uza zid i po kratkom postupku.
Slažem se da svi nisu činili zločine u jednakoj mjeri, jer svi nisu imali isto mogućnosti. Srbi su imali najviše mogućnosti (oružje JNA i sl.) pa su i napravili najviše zločina, a i ostali su ih napravili onoliko koliko su mogli. Ne znam nijedan prostor kojim je vladala Armija BiH (kao ni HVO) na kojem nisu napravljeni zločini. Analiziraj malo pa ćeš vidjeti.
Za razliku od nekih imamo hrabrosti i obraza reći da su gadovi pa čak i kad su \'\'naši\'\'. I ne smatramo da je to čin patriote ili junaka jer ne bolujemo od mita da je sve dozvoljeno ako \'\'biješ turke\'\'. Razmišlajmo iz perspektive žrtve a ne zločinca. I nemoj mi molim te poturati tezu da su svi JEDNAKO činili zločine. Sramota je prema žrtvama.
@ oko Jest doticni je radio u O.Š. i meni je predavao muzicko to nije covjek nego necovjek, fuj fuj fuj !!!! Nadam se da nikada nece izaci iz zatvora, tamo mu je vec davno trebalo biti mjesto!!!
Nije valjda radio u školi.Čitao sam da je već osuđivan za ratni zločin i da se uspio izvuči sa minimalnom kaznom za prebijanje isto tako zatvorenika a sad i silovanje. Tad nije kažnjen njegov komandir neki glavonja iz Vareša pa valjda na njeg prebacili minimum minimuma kazne
Vjerujem da je ovaj Šijak zaista ovo i uradio. Radi se o jednom malom iskompleksiranom tipu (visok oko 1,60). Nastavnik muzičkog koji je uživao u tome da maltretira i plaši učenike u školi u kojoj je radio. Možete zamisliti kada se takav dočepao puške pa još našao zatvorenicu od kakve ni za milion godina ne bi mogao dobiti. Nadam se da će dobiti šta je zaslužio jer ukaljao je obraz nas časnih boraca koji smo se lomatali po brdima i rovovima dok je dotični u svojstvu policajca saslušavao zatvorenicu. Nastavak rata je proveo puzajući po komandi brigade na nekoj izmišljenoj dužnosti, valjda za nagradu zbog informacija koje je uspio izvući iz zatvorenice.
Ovaj Šijak je još malo pa rekorder. Ljetos odležo kaznu za rtni zločin pa sad opet optužnica (po svjedocima i ovu će odležat)
Ne seri
aferim bakira, dochekala da i ti dash slchnu izjavu nekom ko sto si sama dabogda
Svi koji su bili ubice i silovatelji iz Armije BiH dobili su visoke pozicije! To je sramota za ovu državu. Nema pomirenja i suživota!
E ovo je za GINISA. Pa jos malo necemo znati koje je zlocinac a ko zrtva zahvaljujuci pojedincima koji su dali sebi slobodu da rade sta hoce. Jos jedan dokaz da u nasoj zemlji morate dovesti prave ljude a ne one koje brane zlocince i koji ce za zlocin dobiti godinu dana zatvora i jos ce biti i heroji.