Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tachno je da smo mi srbi po-turice i da smo samoubitacki narod...u antichkim srpskim genima pise da smo najzadnji na listi humanpoida,ostali smo u zapisano kodskim kodom nehumani i neobrazovani. dobrovoljacke-ravnogorske divljacke horde koljaca potvrdjuju tu svetog save teoriju.
@@Pipo Znaci da nece biti problema oko referenduma u Vojvodini i Sanzaku,odnosno Albanci su daleko demokratskiji i civilizovaniji narod od Srba koji se protive otcjepljenju Kosova.Ja te tako razumi.Pa ako je tako daj da BiH prizna Kosovo
@@Pipo Srbin i demokratija je nesto kao korida i civilizacija.
@Pipo 10.02.2010. u 12:54 @hajde keve ti manipulatorske srpske propagande, vi srbi ste bili najveci saveznici idesna ruka hitleru u drugom svjetskom ratu! kad ste shvatili da ce hitler i nacizam bit porazeni okrenuli ste se partizanima, nemoj prosipat vasu srpsku propagandu mnogorbojni smo koji znamo pravu historiju , onu koji srbi kriju ko zmije noge!:-)))) ko li to obavjesti hitlera da je srbija prva drzava sobodna od jevreja? a? keve ti srpske primitivne?
I referendum je demokratski oblik izjasnjavanja o raznim pitanjima, i sta tu ima sporno, to je demokratija, Pips, e sad, sto se tebi ne svidja, druga stvar, navici ces se vec na demokratske metode u buducnosti. Tako je to.
Pipo, u 2. svjetskom ratu se protiv Hitlera nisu borile demokratske sile, bar ne kod nas, nego partizanske sile, e sad, kolko su bile demokratske, ne zna se, al se zna da su mahom bile sastavljene od Srba, vi ste mahom bili uz Firera, i to i malo dijete zna, zato, ne lupetaj ovuda!!!
Alija: \"Nas cilj-islamizacija muslimana, nas moto-boriti se\".
Dodao bih da Amerika,Raffi,OHR,UN-e,EU-a i sve druge demokratske organizacije GUBE kredibilitet i svaku moralnu autenticnost podrzavajuci i sutnjom ne GLASNOG ZAJEDNICKOG stava ovoj srbskoj DIKTATURI i FASIZMU!!! Dali su svjesni svi koji su strvorili i potpisali postojanje genocid tvorevine Daytonskim sporazumom da su POGAZILI i IGNORISALI i ZBOG i protiv cega su se borile demokratke sile u drugom svjetskom ratu??? protiv krepalog hitlera i nacizma, poslije Aushwitza Europa i cio svijet je rek\'o \" NIKAD vise!\" a ONI dozvolise tri ipo godine da srbi rade Bosnjanima i Hrvatima sve sto zdrav ljudski um i svijest ne moze ni ucinit ni podrzat! DOZVALJAVANJEM i KREACIJOM genocid tvorevine Daytonskim sporazumom MZ-a, EU-a, i sve demokratske drzave i organizacije su PLJUNULE i POGAZILE sve ono sto su poslije drugog svjetskog rata objavile-rekle- da se to vise nikad nece DOZVOLIT u Europi??! BiH4EVER!
Fino ti bilo onomad, a Pipo??? Ono kad si palio Jugo zastavu, kad su se vrtili sda bikovi na raznju a samo ilahije i kaside povazdan u centru sa ozvucenja, a miline...
Ludilo.Mi imamo najvise turske krvi,a vi ste uzeli njihovu veru.I sad se tamanimo.Tvrtko bio katolik srpski,borio se na Kosovu,a sad ga svi svojataju.Radojica Sokolovic postao Mehmed janjicar,pa kao prestao biti Srbin. I ko je ovde lud?
znaci po tvome svim bosnjacima koje su srbi ubili u drugom svjetskom danas treba dat pravdu, nije jos data pravda i kazna srpskim ratnim zlocinima protiv bosnjaka u drugom svjetskim ratu! imas pravo, zlocin ostaje zlocin.
Kako muslimanska manjina misli da nadvlada hriscansku vecinu?Kako Kosovo ima pravo na samoopredeljenje a R.S.nema?Genocid?Da,Jasenovac,Hercegovacke jame,Lora,Tuzla,Srebrenica...Sve su zrtve nevine i nesrecne podjednako.
Srpski političari u RS se bore za interese naroda u RS. Oni su naša izborna volja. Mi smo ih doveli u Skupštinu i mi ih volimo. A Bošnjački političari u RS se ne bore za Bošnjake RS već žive u FBiH i rade za muslimanske stranke u Sarajevu. To je skandalozno i šokantno !
Isto kao što srpski predstavnici u BiH tijelima nisu prestavnici Srba u BiH već poslušnici beogradske čaršije i njihovog namjesnika Mileta Laktašenka.
Bas kao sto ti neprestanim bdijenjem i posjecivanjem sarajevskih portala pokazujes da vise volis sarajevsku mahalu nego tu svoju kako je zoves, domovinu. Zato se okreni portalima u RS, jer tu je prava istina i tu pripadas a ne na nekim nakaradnim sarajevo-x.comovima.