Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E nek' nam je Bog u pomoći..!
Cinjenica je da niko ne bi sam sebe poslao u zatvor, pa samim tim i usvajanje ovog zakona je upitno jer napominjem u parlamentu sjede i oni koji bi usvajanjem ovog zakona ugobne fotelje parlamenta zamijenili za optuzenicke klupe!
mnogi koji su godinama bili na vlasti bjezace od ovog zakona ... ne isplati se to njima
Kako da se nedamo boljem kad znamo da SDA sve opstruira i da je njihova zemlja da ova zemlja sto vise nazaduje da nebi usli u EU i da im se nebi lopovluk izmakao ispod ruku.
Mi smo jako zaostala zemlja koja zbog pojednih politickih interesa ne moze nikako da ide naprijed.Svakodnevno smo izlozeni stresovima koje nam priredjuje SDA koja na zalost na poslednjim izborima nije imala mogucnost da zavara ljude koji bi im dali glas,pa tako nisu dobili parlametranu vecinu,nisu uspjeli da dodju do fotelja koje su njima odgovarale,pa sad po svaku cijenu sve ono sto se pozitivno pokusa uraditi za ovu zemlju ti ljudi opstruiraju.Da smo pametni da nam ovo bude skola I da sebi kazemo nikad vise SDA,pa da konacno ova zemlja krene naprijed.