Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boze dragi na sta smo mi spali.
Ovako se ni djeca ne prepucavaju.
DF i SBiH birati. Ovo ostalo su sve kljukani i prodavači sopsrvenih matera.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dva klovna,sramota za državu da su obojica ministri
Kada nam je sve maskota u drzavi
Dnevna doza Isaka, Forte, Konakovića, Nikšića i ostale klix eskatrdrile
Face to Face
Svaka čast za ovaj tekst Ramo, doduše nisi ga sam pisao vjerovatno ali nema veze apsolutno si u pravu. Nešiću NZKT treba da kontroliše puteve droge i da ima informacije iz prve ruku..
Dva dobra jarana
Ramo džaba trošiš papir. Logika se ne konta u paralelnom dunjaluku.
Molim Klix da ne objavljuje izjave Glupih Politicara koga briga sta ovi Laprndaju
Kremenko i Kamenko
E ovi članci i jesu za ovaj narod, u bojama zadruge
PROVALISTE IH?!? Niste vi njih provalili nego sebe, jer, GOVORILI SU VAM PAMETNI LJUDI DA TO ŠTO RADITE NIJE NORMALNO, DA JE PODANIČKI I DA PRODAJETE I IZDAJETE RADI VLASTITIH FOTELJA. NIJE SE NIKAD SMJELA POTPISATI ODLUKA DA SE IZ SJEDIŠTA DKPT-a, koja je do tada Izvrsno ispunjavala zadatke KONTAKT TAČKA I ZA INTERPOL I ZA EUROPOL OTME I PREMJESTI U MINISTARSTVO SIGURNOSTI GDJE NEŠIĆ GURA KADROVE MUP RS KAO KONTAKT LICA!
Dosao dan da kazem … RAMO ISAK U PRAVU!!!
Isak se popisa da izvines po posluzi
Radi ovakvih ce se govorit : “ Glup ko ministar”
To Ramo Kralju... Fakat sam mislila da si levat ali si stvarno mangup. Nama je trebao takav političar a ne pickice ko ovi do sad.
Nejišić, stalno i veoma jasno pokazuje i dokazuje koliko je tup, glup i sasvim neupotrebljiv!
Ja bi i ovim putem da se zahvalim americkoj ambasadi i Njemcu Smitu na instalaciji #SKYvlade, gradjanima je jasno zbog cega im smeta i spomen EUROPOL
Btw. ne postoji nikakvo curenje informacija, vlada je kompromitovana i obavjestajni sektor ne vjeruje njenim ministrima jer raspolazu sa dokazima o njihovim kriminalnim aktivnostima
Treba Trojku pitati jedno!? Dali ste nesicu Bezbjednost drzave BiH a dali znate da je zaposlio dva drzavljana Srbije koji su visoko pozicionirani u vojnobsvjestajnim sttukuturama te drzave.. jeste li normalni?