Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokle igranje iživljavanje i drskost prema pacijentima.Pod hitno promjeniti naćin nabavke medicinskih aparata koji su za pacijente spas.
Neko dobro zarađuje na obaranju ovih tendera.Ja da sam onkološki bolesnik yebo bi mu mater kroz mater,svakako mi valja mrijeti ali bi prvo ja njega sahranio.
Nadajmo se da ce u sto skorijem roku neko od ovih koji koce nabavku aparata hitno zatrebati uslugu za sebe ili za nekog im bliznjeg pa nek jaucu banda usrana..
Jel vrijeme da se direktor ukc Tz i uprava smijeni zbog ocitog lopovluka i nemara?Gdje god sdfa ima svoje pupke sve propada a na ovaj nacin direktono zagorcavaju zivot onkoloskim pacijentima! Stidite se vd direktore, hebo te Hodza u pakas debeli
Kada budu firme iz Sarajeva, Tuzle, Zenice i slicno mogle prodavati milionske iznose bolnicama po Hercegovini, tada treba dopustiti i Inel med i slicnima da prodaju po nasim bolnicama.
Mafija medicinska nema gorw
Ovi što obaraju tendere , oni su reketaši to je strašno šta rade.
Cijela procedura javnih nabavki u javnim preduzecima je nesto najbizarnije i najdebilnije s cim sam imao dodira u zivotu.
Treba nekom glavu oborit , pogan pohlepna, samo daj meni
Irfooonoooo ljudi umiru Irfooonoooo, de da organizujemo sergiju da se tenderbegovima da njihovo, pa da se nabave uređaji za onkološke bolesnike.
Borba oko procenata, ugradjivanje...ko ce servisirati to. Sve se to dobro mora isplanirati jer valja neko uzeti ogromnu lovu na osnovu ovoga. Da Bog da im svima bilo haram na ovom svijetu a na ahiretu svakako ....Amin
Tko će odgovarati za desetine umrlih onkoloskih pacijenata i desetine onih koji umiru trenutno sada zbog vašeg proseravanja. Na zalost poznanica mi umire od karcinoma i vec je drugi mjesec u teskim bolovima i s teskim krvarenjima. Zbog koga, zbog vas sto se igrate nasim zivotima. Zalim vam samo onu istu agoniju koju onkoloski pacijenti prolaze, nista ni manje ni više od toga.
Neko traži da ga se "ohladi" ,
U pitanju je zdravlje ljudi, kakvo obaranje tendera cc