Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Drama ne seri i ne politiziraj ubistvo jadnog djeteta , a ne bi ja reko da je u Sarajevu sve manje vlaha
treba govna pobiti (mislim na ubice),po kratkom postupku.
ULICA CE PRESUDIT. A sa obzirom da nece jos izac iz zatvora morat cemo jos malo cekat.
Slazem se sa ovom Mamom. Zelim njihovim roditeljima da im djeci urade ono sto su njihova djeci tom jadnom Denisu uradili. Mada, ja mislim da ce njima presuditi ulica, kad izadju, pa kadgod to bilo.... A i roditelje ovih manijaka treba strpati u zatvor, kad su takve imbecile odgojili. FUJ!
cuo sam da je taj mali majmun rakao policajcima nemozete mi nista .majmunima smeta kad je neko lijep i fin jos u drustvu curicazatosto je svojom pojavom iritirao te male gadove
Majka sam. Ne mogu u potpunosti doživiti strahote majke pokojnog Denisa ,iz dubine moga srca neka primi moje saučešće. Suvišno je bilo šta reči ,jeli iz onog ili ovog razloga ljudi moji njega više nema. Ovi mali monstumi neka odleže svoje I DABOGDA IM RODITELJI ISTO TAKVO NEŠTO DOŽIVILI. Oni su krivi za odgoj i vaspitanje tih monstruma. Šta će biti kada budu odrasli ...već se ježim od te pomisli. Što su se naše vlasti ušutile za naziv ulice ili objekta po Denisu.To treba obavezno da izganjamo.Moj prijedlog je ulica Azize Šaćirbegoović da nosi naziv po Denisu.
ja bi samo htio da istraga utvrdi gdje su zlikovci usli u tramvaj, jesu li pratili zrtvu, jesu li ga ranije negdje vidjeli, i to je to. jel to neki problem? mozda je to istraga i utvrdila ali je proces zatvoren za javnost pa ne znamo.
Drama ne kaki puno, nego knjigu u ruke. Kako je mogao biti ubijen zato sto je nebosnjak?! kada ni krvlolok nije znao niti da je Denis niti da je nebosnjak. Zasto je zatvoreno za javnost?! Pa da imas IQ veci od broja cipela koje nosis znao bi da se radi o sudjenju maloljetniku i da su maloljetnici u svojstvu svjedoka itd Zasto Semiha da se izvini??? Ona moze samo izjaviti saucesce nista vise, ne budi glup, izvinjava li se neki gradonacelnik u USA kada neki idiot poput Nermina ubije sestero ljudi??? hajde dijete kada napunis 10 godina ili ako si vec napunio, onda kada ti se mozak razvije kao u bar desetogodisnjaka ili odrasle simpanze onda se javi
Drama jel te stid? Ubistvo Denisa nema nikakvih nacionalnih pretenzija, iskomplexirani kretenu! Ubijen je jer se nasao na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme, nit je ko znao u koju skolu ide, ni ime mu...majmune retardirani! Isto tako mogao je biti i Muhamed, i Ivica, i Jakov... da nisi mozda novinar nov@-e tv? fuj!
\"Suđenje je, kako navodi Muradbegović, zatvoreno za javnost.\" Zasto nije za javnost ? Za javnost je Denisov slucaj itekako bitan. Sta je sa medijama ? Nikakva kriticnost ? Zasto se pocinioci javno ne degreriraju ? Ili mozda da se nebi slucajno culo da je Sarajevo ustvari grad gdje nebosnjaci danas nemaju mjesta ? A puna su gradnacelnici usta kad dodu turisti i studenti kako je Sarajevo multikulturni grad!
DaBogda ostario u zatvoru.............
ja mislim da nije etnicki motivirano. ali ko sam ja da mislim?! treba pitat istrazitelje i tuzitelje jesu li ispitali i istrazili tu mogucnost. ako su monstrumi u stanju zaklat u punom tramvaju, zasto ne bi bili u stanju pratit nekog od KSC?
Naletio na idiota kazes. Svakako. A sta tebe pravi sigurnim da je moje pitanje pogresno ? U gradu u kom je sve manje \"vlaha\" iu kom se slave pobjede jedne Turske ? Sta je sa gradonacelnicom ? Zasto se nije javno izjasnila na ovaj slucaj ? Da se zna u slucaju mog \"pogresnog razmisljanja\" koji stav ima Grad Sarajevo i kakvo SARAJEVO oni \"grade\".
ZA DRAMU ....ili ti pogresno razmisljas....?? TI SE NE PITAS...TI SI ZAKLJUCIO, I BAS MI TE JE ZAO....
Idi se lijeciti bogati! Mislim, da si jedna velika hinja i samo tvoj doprinos ne cini nista pozitivno! A sta se tice presude ... daj boze da dobiju dozivotno!