Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta se vise preseravaju... čiča im'o pistolj bez papira, k'o to neki ibret... ako je prkrsio zakon ima kazna za to, a ovi se digli, te vako vjestacenje, te nako vjestacenje, jos ce ga povezati i sa napadima na WTC i sa mevlidom... yebo vas pistolj od 200 KM
...a kenedi ?
k'o da gledam da ce za njega Mikulic odgovarat
da li se misli zavrsiti ova farsa vise?
nije bas danije kriva ali neka mu dokazu ili neka pravda podbaci u ovoj drzavi, ne bi bio prvi put
Samo u Sarajevu imamo "povratnika" kojima su do sad nasli bar po 5 do 9 puta nelegalno oruzje, i to za pasom, i to s metkom u cijevi, i to kod ljudi koji su bili umjesani u bezbroj pucnjava, koji su usput ranjavali i slucajne prolaznike, itd, i eno ih sve vidjam po gradu, piju kafice. A oni se satro uhvatili Budimira, covjek predsjednik Fedracije, imao pistolj koji je dobio kao poklon i cuvao kao suvenir, nit je pucao na koga, nit ga je nosao za pasom sa metkom u cjevi, al ovi ce ga jos zatvoriti na 6 godina, i to samice. Kakav apsurd! Mislim , *** Budimira, znam ga s televizije, al i slijep covjek ovdje vidi samo farsu najobicniju.
Čovjek je bio u ratu oficir.Tad mu nije trebala dozvola.Ovo je dokaz da sdp ne smije biti u vlasti.Od države prave sprdačinu.još su se udružili sa "centrom IGOKEA-e" koji uživa u sprdanju Lagumdžije i njegovog Engleza sa našom jednom i jedinom.
Rafaelo daj ucini nam uslugu te se izbrisi svega ti da ne trosis zrak bezveze jbg, kakav oficir jb te oficir, tamam da je bio General nema pravo posjedovati ilegalno oruzje a kamoli jos pustati/oslobadjati lopove, siledzije, ubice, narkodilere i tome slicno, ali takvima kao sto si ti tesko shvatiti i prihvatiti...
E, moj Ud ine,Tebe u stvari boli jer sam ja pomenuo sdp.Ako ukucaš na wikipediji Budimira,vidjećeš da je on general još od rata u Hrvatskoj,dakle general HV i HVO-a,a general valjda može imati pištolj.Sve i da ne može,to je toliko minoran prekršaj da ga treba procesuirati poslije mandata,jer je smiješno da se on procesuira zato što nema dozvolu za pištolj,dok neki iz vrha sdp-a na USK,npr. zgrću milione,skoro pa javno i ništa.Šta je bilo oko prijevremenog puštanja,ja čisto ne mogu da vjerujem aktualnoj garnituri ni u sipi ni u tužilaštvu nakon onog što smo svi vidjeli snimku na TV-u da mu se podmeće i namješta.Zar ti,mozgu,misliš da toj sdp ujdurmi mini vožd ne aplaudira i vješto će je iskoristiti kad njemu bude pasalo.SDP nam je zabio toliko autogolova (i sebi,ali i nama svima),da se nećemo lako oporaviti,a od nekih nećemo nikako.To sam ja shvatio,i to da ste vi bili dobri kritičari,ali kad ste došli na vlast sve ste zapetljali,svi su pozitivni procesi ,ne stali,nego su otišli unazad.I sve ste zapetljali,a to je uradio tvoj šef,pa je unajmio onog Engleza da raspetlja.(Za "siću",koju će dati valjda SDP,a odakle SDP-u lova,pitanje je sad).
I na ovom primjeru se vidi koliko kriminalna SDA kontrolise pravosudje u drzavi,pored onoliko krivicnih djela njemu sude za neovlasteno nosenje oruzja,koja ironija.Neko ce reci,pa on nije iz SDA,naravno da nije,ali obavlja poslove za njih bolje nego iko.
Je.ala ti majmuncina mamu glupu ogranicenu seljacku u supak. Naravno da SDP proganja sve kriminalce u ovoj zemlji,a SDA ih stiti,to i jeste sustinska razlika idiote,paramecijumu.
Ok ,zelena Amebo,ljigavce,beskicmenjaku talibanski.Dodik je veci prijatelj zelenim kriminalnim talibanima neko meni,vi mu nabacujete lopte za volea 10tak godina,i ucvrscujete mu teritoriju i R Srpsku.Upitajte ga slobodno,sve ce vam reci.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pola stanovnistva Bosne posjeduje citave arsenale oruzja - kada ce oni doci na red ????
Mudimir ima pravo da cini sve i svasta, Nije lako elektricaru u vladi,
Da nije bilo pistolja oni bi njega optuzili i zbog prelaska preko pjesackog kroz crveno
Pa et jbg ti se to razumijes jbg i u politiku i u pravosudje...haj ne resi se matereti
Ja gluposti majko mila, uhvatili se nekog pištolja da bi zataškali puštanje kriminalaca na slobodu.
Stranka pravednosti i povjerenja! Pored budimira to veoma glupo zvuči....
Pistolj pa pistolj. A pare pa pare ???
...joj...jope sdp :))
Vidi mu nevinog izraza lica...jadnicak...