Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad treba njega u komu bacit..!!!
I majku k.u.c.k.u treba privest i izdegenecit dobro
Opstinski Sud u Travniku nije podnio neophodne korake da zastiti trogodisnju djevojcicu. Ocigledno su nasilnog ocuha pustili da se brani sa slobode zbog nedostatka zakonskih uvjeta. A uopse nisu podnijeli bilo kakve korake da zastite trogodisnju djevojcicu to jes nasilnog ocuha. Poslali ga kuci da dokrajci djeciji zivot. Zalosno koliko od ocuha toliko i od Zakona koji je duzan da zastiti ovaj maldi zivot.
1km metak + njegovo čelo = najbolja kazna !!!!
je necuveno.. unajmio advokata da se brani jer je prebio dijete od tri godine!!!... i pustili ga!! ... dijete od tri godine je prakticno jos beba..hallo!!!
Kod mene kontra ,prebise me djeca!
samo na 24%....sevap je...
Gdje je ovdje savjest travnicana, nema ih ko organizirati da izadju na proteste, da traze najstroziju mogucu kaznu, kad su bile u pitanju posjecene vrbe neko ih je lijepo organizovo pa su izasli i trazili smjene, a sad kada je u pitanju jedan neduzan zivot koji je pocinio monstrum kao da se njih to nista ne tice.
Ja sam majka jedne djevojcice.... Napustite nasilnike, sacuvjte nasu djecicu.
Majku treba zatvoriti, suditi joj zato sto je ostavila dijete s ovim kretenom i oduzeti joj trajno skrbnistvo. Daj boze da dijete prezivi. A ovog "hrabrog" prebijaca trogodisnjeg djeteta treba objesiti.
Prisustvovala sam prijemu djevojcice u bolnicu travnik,djevojcica je uzasno pretucena.Slatko malo dijete koje je pretukao psihicki poremecen lik ,tesko ce da prezivi.A njemu treba uvesti kaznu po serijatu ,i odrezat mu glavu,ja sam za taj metod, protiv nasilnika poput njega..
Uzas zivi, zalosno/ SBK zaista najveca crna rupa na svijetu... Zao mi je samo ljudi koji zele da odu a ne mogu.
Srami se sto si majka!!!
SUDIJU KOJI GA JE PUSTIO IZ PRITVORA POD HITNO IZBACITI S POSLA KOJI NE ZNA DA OBAVLJA. DIJETE JOS U KOMI A ON NE VIDI RAZLOGE DALJEG ZADRZAVANJA U PRITVORU. NECUVENO U SVAKOM PRAVNOM SISTEMU. FUJ !!!
@nedim pravi si otac, i ja imam 2 sina, sad su momci , nikad nisam ni pomislila da udarim dijete,ovo je uzas , horor ...
cudoviste, e sada njega treba tuci svaki dan u tamnici da osjeti radost batinjanja!
Sramota od oca. Ja imam djete od 4 godine i nikada ga nisam udario..