Pod istim krovom
0
Naši grobovi i njihove magle
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ahmede kolumne o svemu i svačemu kao da govore o njihovim autorima ; mi smo tu da objasnimo sve. da li je to tako?
A. Buric:\"koji na kostima predaka i rođaka ne bi gradili državu, a pritom su za slijeđenje puta Alije Izetbegovića, neka se prisjete da je on u trenutku kad je mogao birati između toga da bude pobjednik uz ratni zločin ili potpisnik mira, izabrao da bude ovo drugo.\" Da razjasnimo osnovno - PROTJERIVANJE NE-BOSNJAKA SA VECINSKI MUSLIMANSKOG DIJELA JESTE PO ZENEVSKIM KONVENCIJAMA G.E.N.O.C.I.D...! Protjerivanje je forma genocida. Dakle, g. Buric je iznio L.A.Z da G. Izetbegovic nije izabrao g.e.n.o.c.i.d. Iseljavanje JESTE g.e.n.o.c.i.d, a jos je veci z.l.o.c.i.n. jer je izvedeno planski i pod premisom zalaganja za m.u.l.t.i.k.u.l.t.u.r.a.l.n.o.s.t. javno, dok se ne tako javno sprovodilo c.i.s.c.e.n.j.e...bosnjacki kontroliranog teritorija.
@Srbenda.. Srpski narod bi bio mnogo sretniji kada bi \"srbende\" poput tebe umjesto pricesti uzeli komad loja i presli na islam, da nas vise ne brukate... Ali, sta ces..U svakom narodu, pa nazalost, i u nasem ima bud.ala i seljac.ina koje se nafuravaju na budalastine... A ovo sto si napisao za Ansrica je cista laz.. On je u knjizi \"Na Drini cuprija\" kroz svoje likove razgolitio muslimane(poturice) u potpunosti a njegova doktorska desertacija se ne dotic muslimana.. Zato, \"UPALE I GUSLAJ\" DO MILE VOLJE I NE BRUKAJ SE...
Mozes misliti doktorske disertacije! Najbolje tvoje rijeci govore o kandidatu, komisiji i kvalitetu naucnoga rada (\"grdna rane!) a i tebi samom. Procitaj jos jednom svoje tlapnje pa se zamisli znaci li to ista sto si ti napisao. Bolno je zivjeti sa takvim panjevima kao sto si ti i udisati isti zrak. Boli covjece, boli.
U svojoj doktorskoj disertaciji Ivo Andric kaže tj.prenosi narodno kazivanje ovako: Poturci se ono plaho,lijeno i usljivo,ono sto nije naviklo da radi i da stvara,nego da krade,vara i otima„.
ma džaba se vi svađate, šta bi bilo kad bi bilo. to je prošlo, i to je ono što čovjek hoće da kaže. niko ne može znati kako bi se šta završilo. pitanje šta sad da radimo, i kako će se to završiti. ne treba zaboraviti 200.000 krajinskih srba, koji su protjerani i niko iz srbije nije ni trepnuo zbog toga. a nama svima valja živjeti u bosni, zato bez krajnosti tipa referendum, to je priča za naivne glasače
Dragi Ahmete, najradije bi se posteno izbljuvao nakon samo dvije-tri tvoje recenice... Za tebe je Ilijada i Odiseja djeciji strip. Alla Sallamet...
Ma sta naprica. Vi bi uzeli Banja Luku? ahhaha Prvo pogledaj jacinu srpski snaga koje su se tamo nalazile!!
glupane ti, jedno su dobrovoljaci i paravojne jedinice drugo je regularna vojska sa svimj potencijalom koji je tadasnja jugoslavija imala. ne bi osto kamen na kamenu do zadra.
BOJIM se da uzivate u DEZIFORMACIJAMA PA KAZE : ARMIJA BiH ODBRANILA OPSADU SARAJEVA JER SU SRBI PO SVAKU CIJENU HTILI DA GA ZAUZMU i SRBIJA UCESTVOVALA U RATU. JARANE TUPI I BOSANAC GLUPI PUTUJ !!! BICE DO ANADOLIJE NAJPRIJE ZBOG PRLJAVOG POGANOG JEZIKA IZ ZVALJAVIH USANA !!PUTUJ !!!
Glupane, smrdija je bila u ukljucena u rat od prvog dana. Dokaz je bezbroj smrda u najlon vrecama, vracenih u maticu. Znas li koliko je smrdijanaca zaljepilo u Bosni? Naravno da ne znas, smrdija nece nikada objaviti taj podatak. Samo majke smrdijanke znaju gdje su im sinovi izginuli.i
ti si buricu prolupo. zar mislis da bi srbija hladno gledala kako joj dolazi najmanje 300 hiljada izbjeglica u susret? da li znas da je bila spremna kontraofanziva i da su i tudjman i alija bili svjesni da nemaju snaga koje bi pokrivale dubinu osvojene teritorije. to je i alija sam govorio. da ste udarili na banjaluku bez saglasnosti i podrske nato pakta u rat bi usla srbija a onda bi nastala bjezanija do karavanki.
podugo i podosadno.