Komentari (149)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne bi trebalo biti problema, za sve sto ga se tereti oslobodjen je u Hagu
Sacuvaj za sebe, trebat ce ti ubrzo
@pirana Svi koji su klali, silovali, ubijali eno ih setaju GT-om i Srbijom. Nekolicina ih je u Hagu
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Branili se od agresije, i sada nam sude...Sramotno..
Bizantinski vlasi vas već stoljećima čiste s ovu stranu Drine. Nema mjesta u istočnoj bosni gdje Vlaščine nisu izvršile pokolj. Zato! Pamet u glavu. I nikad nemojte zaboraviti da ste Slaveni a ne Arapi i Turci,bez obzira na vjeru.
http://facebookreporter.org/2015/07/04/орић-ножем-распорио-двије-трудне-српк/
zlocinac
NASERU SVI MOGU SAMO DA MU POPUSE IZVINITE VI STO IMATE RAMAZAN
Oric Pobegulja - novi ime i prezime
Mozemo biti ponosni na Nasera Orica, Atif Dudak, Sefer Halilovic, Izet Nanic, Murat Sabanovic, Jovan Divjak, Rasim Delic, Blaz Kraljevic i svi ostali borci koji su dali svoje zivote i zivote svojih porodica za drzavu BiH a jos vise na to da ni u jednom dokaznom postupku nije presudjeno da je Armije RBIH pocinila nevidjen zlocin razmjera kao sto je genocid. U tome je razlika izmedju Armije RBIH i fasistickog pokreta kao sto je cetnicki pokret. Genocid u Srebrenici, Visegradu, Prijedoru, Kljucu, i drugim gradovima je dokaz jadnosti i slabosti tih organizacija koje su se bojale pojaviti na bojnom polju pred sinovima BiH pa su svoju "hrabrost i profesionalizam" iskazivali ubijanjem civila i silovanjem majki i njezinih kcerki. Danas smo dosli na to da drzava koja ne bi postojala bez navedenih generala, komadanata i njihovih i nasih boraca im se sudi sto nisu dozvolili da odredjena masa bude pobijena i kao zavrsini cin da dodje do nestanka Republike BiH. DOK JE BOSNJAKA BIT CE I BOSNE!
Zasto su ti kose pobelele druzeeeee... :)
Nije kukavica, ne krije se, odaziva se na svaki poziv suda. TO JE JUNAK, PATRIOTA I MUŠKARČINA... a ne kao neki nadriljekari i dedice koje je izdalo pamćenje.. :)
Srbi vole da pljačkaju, ubijaju, siluju, prave zločine itd. samo ne kontam kada već znaju da su takvi , zašto sami sebe lažu da nisu. A čitav svijet zna da jesu.
Ja ne znam. Meni su Srbi fin i dobar narod s kojima sam u prijateljskim odnosima.
Nije mi jasna zaluđenost za nekim ko te ostavi na cjedilu...nebitno sad da li je zlocinac ili ne...
vjerovatno zato sto on nikoga nije ostavio na cjedilu
djubre malo smrdljivo daj mi minus i nista ne komentarisi
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
libo me Hašim za Orića, naporni ste više, hiljade boljih boraca je na prosijackom štapu i niko o njima ne piše.... vozdra. ba
Zmaj nije pobjedio u parovima ubice duduka ..
Aaa vidi fakat Habule, isti Oskar Prohaska, Čeh/Europejac..
Sve na stranu ali Lejla milf godine.
To sto usrana srbija izmislja i montira dokaze niko u normalnom svijetu nece povjerovati. Te njihove dokaze samo mogu proci u srbiji koja uopste nije pravna drzava, nego jedna usrana banana republika...