Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlicno. djeluje kao suvislo rjesenje za ove nase probleme. ne bih to ocekivala od ove stranke ali ocigledno su ozbiljno razmisljali o svom angazmanu na promjeni nase realnosti. to mi govori da mozda znaju nesto sto mi ne znamo. u svakom slucaju treba provjeriti sta to govore na lokalnom nivu
Odličan potez! Napokon ova stranka pokazuje ozbiljnost i izlazi iz miljea lokalnih problema. Svakim danom potezi SDPa i desnice gube stotine glasova, a razočarani građani se mogu samo okrenuti ovakvoj stranci.
moze li ova nasa stranka, koja sve vise podsjeca na liberale, odnosno tezi raspadanju, prestati da nas sve zasmijava. kakve to ustavne reforme moze ozbiljno predlagati stranka kojoj je nejveci politicki doseg nocni autobus za pjance. ozbiljno vas pitam.