Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma bravo NAŠA STRANKA! VI MOŽETE i to pokazujete sve vrijeme! Kampanja vam je odlična :D
dobra ideja
Trebalo bi smijeniti ove što su na vlasti a postaviti Dennisa Gratza za šefa vlade,a ove vijećnice i vijećnike opunomoćiti da rade svo posao bez diktiranja i vođenja politike drugih političara i prijedsjednika svih političkih stranaka. Smanjiti ovim nesposobnim ministrima njihove plate i penzije reformirati sudstvo policiju i vojsku napraviti tehnološki fakultet za istraživanje naprednog oružja i opreme napraviti nove vojne avione i ostalo.
BRAVO NASA STRANKA
Smjena vlade, odmah ce i smjene na rukovodecim mjestima. Sada bi trebalo natjerati ostale stranke da prihvate ovakve principe. Kada budu opet na vlasti bice kasno.
deplitizacija, departizacija, fino fino... kako stoji sa deportacijom kriminalaca, pa.pa,ka, lovaca u mutnnom...
S.A.N.U ubaceni srpski elementi za pranje mozga ! nikad vise bratstva i jedinstva za jos jedan genocid Bosnjaka !