Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
posro vas deda mraz
Arzija, ti si kraljica, nisam Bosnjak, ali svaka ti cast kako se tuces sa seljacinama koje misle da su gradjani ako se furaju na izmisljotine Coca Cole.
to \"komunistička izmišljotinja \"neznam da li dotična pametnjakovićka misli i na njemačke ...američke.......i ostale zapadne DJEDA MRAZOVE
Vi ljubitelji i branitelji lika i djela druga Djeda Mraza ste OVOM mnozinom POGANIH BEZOBRAZNIH i DIVLJIH kometara, samo POKAZALI koliki ste RELIGIOZNI FANATICI. Jer VASE VJEROVANJE u NADPRIRODNO bice zelite nametnuti svima. A zasto se TREBAMO stidjeti pred Evropom ? Zato sto je vama evropskim DUPELISCIMA Evropa mjerilo SVIJETA. Na vasu zalost ona to NIJE. Pogledaje PRILOG hrvatske televizije pa ce te i vi SAZNATI, barem djelomicno sve o liku i djelu druga Djeda Mraza.
Treba je smijeniti i to odmah i dati joj metlu u ruke. To je za nju. Ona i takvi kao ona su nazadili BIH još za par godina u nazad jer su tu vijest, da neda djeci djeda mraza, prenijele skoro sve svijetske novinske agencije. Lp
DABOGDA JOJ ZA NOVU G. UMJESTO DJEDA MRAZA, BIN LADEN, KOJI JOJ JE MNOGO DRAŽI, DONIO 10 KILA TNT-A. I ONDA ONA OD MERAKA I SVA USHIĆENA ZA HIDŽRETSKU ZAPALILA FITILJ I OTIŠLA U TRI PIČKE MATREINE
Najgora odluka svih vremena bila je postaviti onakvo stvorenje na tako senzibilnu funkcije! Ne samo otjerati je već joj ne treba nikada više pružiti priliku da ima kontakt sa bilo kakavom institucijom vezano za djecu! Zar ne znate da je prvi i to vizuelni efekat jedan od najbitnih u procjeni karaktera čovjeka, a iz nje viri svo zlo čak i kada se smije!
Pa zar se i \"Nasa stranka\" pridruzuje ovom fasistickom i antidemokratskom lincu pojedinih medija i gradjana(prije seljaka). Ne mogu da vjerujem kako neka stranka na osnovu dezinformacija moze izdati sapostenje.
Evo priloga sa hrvatske televizije o Titu, Novoj Godini, Bozicu i Djeda Mrazu. PREPORUCUJEM, svima koji zele MISLITI sa CINJENICAMA a ne OSJECAJIMA. http://dnevnik.hr/showbizz/red-carpet/kako-je-josip-broz-tito-slavio-nove-godine.html
Ukaza mi se veceras Djeda Bajrama, i upitah ga...Sta je ovim tvojim budalama, poceli i djecu trovat? Jos malo pa ce od vehabija dobijati samoubilacke pojaseve. I virtuelni Djed bajram mi odgovori...Goni budale ne znaju vise gdje udaraju !Ne vide jadni da ih put kojim su kranuli ,vodi u propast ! Oprosti im ne znaju sta rade !Nisu oni tako losi , ipak im treba dati priliku...Poznajem ih jos iz vremena kada su bili hriscani ,ista je to krv ! A budale izbise se izmedju sebe, radi tudjih interesa ! Ostah zbunjen ! Odoh, imam jos nesto paketica,u Tuzlu ...mozda tamo ima jos koji normalan roditelj? Znam da me djeca ocekuju . A ovom \'\'irancu \'\'koliko prije dvije godine nosio sam paketic , i slikao se samnom!
Sto SG? Da ti babo nije clan stranke?
PEDERSKA STRANKA
heheheehehhehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe, ovo je bas bilo jako! Pametnim bosancima hohohhohohohoho. Ovo samo bosanac moze napisati,.............\"pametni\" :-)))))))))))))))))))))))))
hahahahahaha pametnim Bosancima...hahahahahahahaha
Drago mi jeda se napokon prava braca TITO i SRBIN javise .Nazalost mozete ga sam na ovim stranicama uprazno lupati i o Vasoj Bosni sanjatitj.o Deda Mrazu.U stvarnosti mozete ga samo u Sipovu i Gacku dobiti.U Sarajevu mozete ga popusiti. Mi znamo koliko VI nas volite,1914,1945 i1992. Istorija se vise nemoze pametnim Bosancima ponoviti.